Huomenna herätään Tokiosta

Noin 9 tunnin kuluttua hyppään koneeseen, joka suuntaa kohti Tokiota. Lentojen ja hotellin lisäksi vain muutama asia on hoidettu, enkä koskaan ole lähtenyt näin takki auki millekään reissulle.

Pinossa 10062018 2

Pinossa 10062018 1

Tärkeimmät asiat (not) hoidin ajoissa kuntoon jo viikkoja sitten, kun ostin uuden kameran reissua varten ja hankin tämän kuvissa näkyvän Gollan repun*. Liian monta kaupunkilomaa olen kävellyt olkalaukkua raahaten, joten nyt viimein päätin aikuistua ja hankkia kunnon repun.

Sunnuntaina kävin ostamassa toisen muistikortin, tukisukat ja uudet lenkkarit. Myös yölennon asu on päätetty. MUTTA. Lista ravintoloista oli edelleen sunnuntaina tekemättä. En ollut katsonut etukäteen yhtäkään nähtävyyttä saatika sitten kirjannut ylös, millä junalla pääsemme lentokentältä hotellille.

Pinossa 10062018 4

Pinossa 10062018 3

Tokiossa on 100 000 ravintolaa, joten tuskin kuolemme nälkään, vaikka listani olisikin vähän vajavainen. Jo itse kaupungissa riittää niin paljon nähtävää, että uskon saavamme neljä päivää kulumaan ilman kolmen sivun to do -listaakin. Yhtenä päivänä meidänhän oli tarkoitus mennä käymään Kiotossa, mutta junaliput osoittautuivat niin kalliiksi, että päätimme pysyä ihan vain Tokiossa tällä kertaa.

Kevät on ollut kiireinen niin minulle kuin matkaseurallenikin, joten leppoisa kaupunkiloma ilman suorittamista tulee tarpeeseen. Yleensä olen ollut todella hyvä mahduttamaan vaikka mitä nähtävää reissuille, joten tällainen rennompi lähestyminen tuntuu todella oudolta. Uskon kuitenkin, että luvassa on mahtava reissu, jolta tullaan kotiin monta elämystä rikkaampana!

Nyt siis viimeiset tavarat kasaan ja nenä kohti lentokenttää. Läppäri jää kotiin odottamaan, mutta kuulumisia reissulta tulee varmasti Instan Storien kautta.

 

*Saatu näkyvyyttä vastaan

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

2 kommenttia “Huomenna herätään Tokiosta

  1. Ihanaa reissua! Minun ystäväni lähti viime viikolla Japaniin myös, 10 päivän reissulle. Sen instastoriesseja katsoessa jo itsellekkin elämys 😀 Kaikenlaista sieltä löytyy.

    1. Kiitos! Nyt ollaan taas turvallisesti kotona vaikka vähän tiukille meinasi lähtö mennäkin 😀 Oli kyllä uskomaton kaupunkin. Neljässä päivässä ehtii raapaista vain pintaa, mutta oli kyllä kokemus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *