Sisustusporukka Hämptonissa

Instagramin kautta olen tutustunut ihaniin sisustajanaisiin ympäri Suomea. Viime tammikuussa kokoonnuimme ensimmäisen kerran yhteen ja koska juttu jäi niin pahasti kesken, otimme eilen tapaamisen uusiksi.

Puoli vuotta sitten matkalla ensimmäiseen tapaamisemme jännitimme kaikki toistemme näkemistä. Muutaman viinilasillisen jälkeen totesimme, että juttu luistaa kuin olisimme tunteneet toisemme jo vuosia! Heti seuraavalla viikolla aloimmekin suunnitella seuraavia treffejä.

Pinossa 09062018 1

Pinossa 09062018 2

Pinossa 09062018 13

Pinossa 09062018 11
Tiinan upea koti

Kaikki tiet vievät Hämptoniin (eli Suomen parhaiten valaistulle hautausmaalle – true story), ja eilen siellä vietettiinkin ihana päivä seitsemän porukan edustajan voimin. Tiina oli järjestänyt meille päivän, joka sisälsi vierailun Tiirikosken Tehtaalla, My Milou -vaatekaupassa sekä uudessa sisustusliikkeessä Etelä8:ssa. Kaupunkikierroksen jälkeen jatkoimme iltaa Tiinan ihanassa ja persoonallisessa kodissa ruuan ja juoman merkeissä.

Pinossa 09062018 3

Pinossa 09062018 4

Pinossa 09062018 6

Pinossa 09062018 5
Tiirikosken Tehdas. Ihanan miljöön lisäksi peukku kahvilan suolaisille vohveleille!

Päivän ensimmäinen pysäkkimme oli Tiirikosken Tehdas. Tämä oli ensimmäinen vierailuni siellä, ja puheiden perusteella osasin odottaa paljon. Oli ilo huomata, että syrjäisestä sijainnistaan huolimatta paikan piha oli täynnä autoja ja sisällä riitti vilskettä! Ostospaikkana Tiirikoski on aika tyyris, mutta kahvilan puolelta saa ruokaisia vohveleita, joiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Tiirikosken tehtaalta ajoimme My Milou -vaateliikkeeseen. Sieltä en napannutkaan yhtään valokuvaa, mutta jos klassinen tyyli kiinnostaa ja Hämeenlinnan suunnalla liikut, suosittelen katsastamaan paikan. Palvelu siellä oli ainakin erinomaista.

Pinossa 09062018 7

Pinossa 09062018 10

Pinossa 09062018 9
Etelä8 on uusi lifestyleliike, josta löytyy jokaiselle jotakin

Kaupunkikierroksemme päättyi Etelä8:iin, joka on uusi lifestyle- ja sisustusmyymälä Hämeenlinnan keskustassa. Liikkeen valikoima on laaja, ja jokaiselle tyylille löytyy sieltä jotakin. Myös supersuosittuja Papurinon tuotteita myydään siellä.

Olin koko päivän selvinnyt hyvin budjettiystävällisesti, mutta Etelä8:ssa sorruin ja ostin kahta eri pyykkietikkaa testiin sekä pari pientä juttua keittiöön. Ostosten lisäksi saimme kotiinviemisiksi pienet lahjakassit niin Papurinolta kuin Etelä8:lta. Toisen lahjakassin mukana sain teille 10% alekoodin Etelä8:in verkkokauppaan. Alen saa lunastettua varastotuotteista koodilla PINOSSA-10 ja se on voimassa 30.6. asti.

Ajellessani aamulla Hämeenlinnaan, suunnittelin olevani takaisin kotona kahdeksan aikaan. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että katsoin kelloa vasta ensimmäisen kerran puoli kahdeksalta illalla! Niin se aika rientää hyvässä seurassa 🙂 Kiitos vielä Tiina (@houseathamptons), Suvi (@retromoderni), Satu (@31_m2), Marjut (@mk.boho), Katariina (@kateinterior) ja Hanna (@hannankotona), oli ihana nähdä <3

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *