Ompelukaapista pullokaapiksi

Tadaa, siinä hän nyt on: uusi vanha tiikkikaappi! Pahoitteluni muuten, että postaus meni näin myöhään. Jäin ruuan jälkeen tuijottamaan HBO:ta ja sohvalta nouseminen osoittautui lähes mahdottomaksi haasteeksi.

Pinossa vintage sisustus 06062018 1

Pinossa vintage sisustus 06062018 2

Tämän uuden tulokkaan tilalla oli aikaisemmin valkoinen, hieman liian romanttiseen tyyliin taittava kaappi, joka kätki sisäänsä koirien namit, lääkkeet ja palautuspullot. Pitkään etsin uutta kaappia sen tilalle, mutta oikean levyisen kaapin löytäminen osoittautui todella haastavaksi. Lipastoja oli kyllä tarjolla, mutta nimenomaan 90 cm leveää kaappia sain metsästää hetken.

Löysin kaapin Torista ja maksoin siitä 60 euroa. Persoonallinen kaappi on aikoinaan palvellut ompelukonekaappina (onko se edes sana?). Sen oikea puoli on suurempi kuin vasen, joka sopi meille paremmin kuin hyvin: palautuspulloille on kerrankin kunnolla tilaa. Vasemmanpuoleiset pikkulaatikon kätkevät sisäänsä lääkekaappimme ja valkoisessa korissa asuvat koirien namit.

Pinossa vintage sisustus 06062018 4

Pinossa vintage sisustus 06062018 5

Kaappi on edeltäjäänsä matalampi, koska siitä puuttuu yläreunan vetolaatikot. Parissa vuodessa vanhan kaapin laatikot olivat täyttyneet ihmeellisellä sälällä ja ihan jopa pelkällä roskalla, koska siivotessa kaikki ylimääräinen oli niin kätevää sulloa niihin. Käydessäni läpi laatikoita, löysin sieltä kymmenen kynää, kolme pussia purkkaa, lukukelvottomiksi haalistuneita kuitteja ja kaksi Ikean kuusiokulmatyökalua. On siis oikeastaan ihan hyvä, että täytettäviä sälälaatikoita ei enää ole.

Pinossa vintage sisustus 06062018 3

Edellinen kaappi oli myös optimikorkeudella siihen nähden, että sen päälle tuli laskettua aina kaikki ylimääräinen käsistä. Juomalasit, ilmaisjakelu, tarraharja… Tiedättehän sen tason, jolle aina kertyy kaikki. Toivottavasti tämä mataluus auttaa nyt myös siinä asiassa, jotta tavarat tippuisivat käsistä edes saarekkeen toiselle puolelle katseelta piiloon. Ihanteellista olisi tietenkin viedä kaikki aina paikalleen, mutta meidän perheessä se ei ole varmaankaan mahdollista.

Ps. Huonolta näyttää, kaapin päällä on jo nyt kuulokkeet, silmälasit ja puolikas suklaalevy.

 

Lue myös: DIY-ruokapöytä

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

8 kommenttia “Ompelukaapista pullokaapiksi

    1. Niitä tasoja taitaa olla jokaisessa huushollissa 😀 Vaikka tykkäänkin siististä kodista, olen kuitenkin sen verran laiska, että raivaan niitä tasoja puhtaaksi vain viikkotasolla. Pitäisi kyllä tsempata siinä!

      Kiva kuulla että tykkäät 🙂

  1. Sehän sopii siihen kuin nakutettu, loistava idea! <3

    1. Kiitos! Juu ette todellakaan ole ainoita niiden sälälaatikoiden kanssa 😀

  2. Tosi hyvältä näyttää, ja tuo väri sointuu hyvin hyllyn kanssa! Saako muuten kysyä mistä olette ostaneet valkoiset laattanne? Ne on tosi kauniit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *