Vaihdetaan sarjavinkit matkavinkkeihin

Heipparallaa täältä kiireen keskeltä! Koko toukokuu meni ohi silmänräpäyksessä terassilla oleskellen ja kesäkuu pääsi vähän yllättämään allekirjoittaneen.

Pinossa midmod sisustus 27052018 3

Näillä näkymin tämän vuoden ainoa ulkomaan reissu lähestyy kovaa vauhtia ja kaikki siihen liittyvä on vielä tekemättä. En ole tehnyt listaa nähtävyyksistä ja ravintoloista, saatika sitten selvittänyt miten ja millä matkaamme päiväksi Tokiosta Kiotoon. Otetaan siis vastaan Japanin matkavinkkejä!

Yksi pääsyy kiireeseeni on ollut uusi työni. Vaikka alan pikkuhiljaa tottua mainostoimiston hektiseen arkeen, en ole vieläkään tottunut siihen, että olen kotona reilua tuntia myöhemmin kuin yleensä (nyt vielä kotimatkalle on syntynyt mystisesti kaksi infernaalista ruuhkapesäkettä).

Pinossa midmod sisustus 27052018 1

Pyrin edelleen menemään nukkumaan tunnollisesti kymmeneltä, joten tunnin viivästys kotiintuloajassa hävittää arki-illoistani viisi tuntia. Luulisi, että uuteen rytmiin sopeutuisi parissa kuukaudessa, mutta vieläkään en ole saanut uudesta arjestani oikein kiinni.

Kaiken lisäksi aloin vihdoin ja viimein katsomaan Game of Thronesia, ja kunnon sarjamaratoonarin tapaan katsoinkin sitä putkeen yhtenä perjantai-iltana kahdeksan tuntia (enkka!). Niin että mihinköhän se vapaa-aika oikein katosikaan…

Täytyy muuten myös suositella toista HBO:n sarjaa: Handmade’s Tale. Sarjassa on aivan päätön meno, ja hulluinta siitä tekee se fakta, että se voisi aivan hyvin olla totta. Sarjan toinen kausi on nyt käynnissä HBO:lla, mutta ykköskauden kolme ensimmäistä jaksoa ovat myös katsottavissa nyt Yle Areenasta.

pinossa eklektinen sisustus 12052018 10IMG_4705

Muistatteko, kun joskus kerroin etsiväni uutta lipastoa tuohon keittiön saarekkeen viereen? Etsintäni palkittiin vihdoin ja lauantaina kävin Tuusulasta hakemassa uuden vanhan tiikkikaapin tämän valkoisen (kamaluuden) tilalle. Laittelen siitä kuvia tänne blogiin torstaina 🙂

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

2 kommenttia “Vaihdetaan sarjavinkit matkavinkkeihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *