Tarinoita veden ääreltä – Vallila AW18

Yleensä ottaen olen äärimmäisen huono kutsuvieras pressitilaisuuksissa, sillä todella harvoin kirjoitan blogissani niistä. Vielä huonompi vieras saatan olla silloin, jos koko pressitilausuuden sielu pyörii värikkäiden ja mielikuvituksellisten kuosien ympärillä – meillä kun niitä kuoseja ei juurikaan näy. Mutta rasti seinään! Nyt aion nimittäin jakaa teille kuvia värikkäistä kuoseista pressitilausuuden innoittamana.

Vallila_AW18_Jalohaukka_curtain_Danis_fabric_Kerttu_Ajaton_tableware_photographerHennaSoronen

Vallila_AW18_Itakyla_rug_Mirri_Hostel_HipHop_cushion_photographerHennaSoronen_2

Kesä ei ole edes kunnolla alkanut vielä, joten syksyn ajatteleminen tuntuu lähes rikolliselta. Mutta kuten kaikki hyvin tietävät, nyt jos koskaan on aika alkaa puhaltamaan tuulta syksymalliston purjeisiin. Viime torstaina pääsin käymään Vallillan merellisellä inspiraatiobrunssilla, jossa samalla esiteltiin Vallilan tuleva AW18-mallisto.

Vallila_AW18_Alba_fabric_Vastaranta_Eileann_curtain_Nummi_kitchenaccessories_Kalasatama_rug_Nummi_Kekri_cushion_photoHennaSoronen

Vallila_AW18_Alba_fabric_Vastaranta_curtain_Ajaton_tableware_Nummi_kitchenaccessories_photoHennaSoronen_2

Lukuisat lapsuuteni kesät olen viettänyt Inkoon saaristossa isovanhempieni mökillä, joten merestä ja rantakallioista on muodostunut tärkeä osa lapsuuteni maisemaa. Kesäisin taata vei meidät eväsretkelle mökin lähellä sijaitsevalle Y-saarelle, jonka nimesimme kalliossa olevan värjäymän mukaan. Saaren ranta oli täynnä rakkolevää, jota poksuttelimme siskomme kanssa pikkukalojen pyöriessä jaloissa.

Vallila_AW18_Danis_fabric_Kerttu_Ajaton_tableware_Kerttu_rug_photographerHennaSoronen

Vallila_AW18_Kerttu_tableware_photographerHennaSoronen_2

Kun näin Vallilan uuden malliston rantakallioilla kuvatut kuvat, herättivät ne minussa heti muistoja lapsuuteni kesistä. Vaikka isovanhempieni mökki ei näytäkään samalta kuin kuvien rakennukset, veivät kuvat minut välittömästi tuttuun mielenmaisemaan.

Vallila_AW18_Doggies_bedset_mug_Kerttu_rug_photographerHennaSoronen

Vallila_AW18_Mirri_Tammenterho_cushion_photographerHennaSoronen

Vallila_AW18_Pohjoinen_Kasperi_fabric_Kero_Tammenterho_cushion_Ajaton_tableware_Aplodi_rug_photographerHennaSoronen

Malliston kuvat ovat syksylle suunnattuja, mutta mielestäni ne ovat herkällä tavalla hienon vuodenajattomia. Kuvien stailaus toimii ja kuosit pääsevät todellakin oikeuksiinsa. Vallilan parin viimeisen malliston lifestyle-kuvat ovat onnistuneet mielestäni erinomaisesti ja tämä uusin kuvasarja jatkaa samaa linjaa.

Vallila_AW18_Tammenterho_kitchen_accessories_mug_Kerttu_fabric_photographerHennaSoronen

Vallila_AW18_Kerttu_plate_kitchentowel_photographerHennaSoronen_2

Vaikka en värikkäiden kuosien suurin ystävä olekaan, nämä kuvat todellakin saavat minut harkitsemaan kantaani uudelleen. Erityisesti ajatus kuoseista osana kattausta houkuttelee. Pientä kuositestiä pääsenkin nyt tekemään, sillä kiitoksena tästä postauksesta saan Vallilalta yhdet verhot harjoittelukappaleeksi. Vielä en osannut valita, mihin kuosiin kallistun. Onko teillä selkeää suosikkia?

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *