Varastosta löytynyt matto makuuhuoneeseen

Viimeisen viikon sää on ollut huikea ja sormia oikein syyhytti päästä aloittamaan terassin ja pihan laitto! Lauantaina istutin raparperin ja korjasin todella huonoon kuntoon päässeen puukatoksen viherkaton. Terassille hankin uusia kasveja, tyynyjä, aurinkokennovalaisimet ja verhot peittämään tylsää ja kolkkoa tiiliseinää. Tänään maalasin viime kesänä tehdyn day bedin mustaksi ja nyt odottelen vielä uutta mattoa terassille. Ai että siitä on tulossa niin kiva!

Kaksi päivää onkin mennyt ulkona, joten sisällä en ole sen kummempia tehnyt. Jopa viikkosiivous jäi tänä viikonloppuna tekemättä ja sen huomaa. Kesäkuukausina meille kulkeutuu sisälle roskaa omista jaloista ja koirien tassuista, sillä takaovi on lämpiminä päivinä auki koko ajan. Pari imurointikertaa lisää on mielestäni kuitenkin pieni hinta siitä, että olohuoneen koko tuplaantuu muutamaksi kuukaudeksi. Pitäisi vaan sen verran ottaa itseään niskasta kiinni, että imuroisi edes sen kerran… En ymmärrä, koska minusta tuli näin laiska siivoaja?

Pinossa uusi matto makuuhuoneessa 20052018 2

Tämän vaaleanpunaisen persialaistyyppisen maton vaihdoin makuuhuoneemme villamaton tilalle jo joitain viikkoja sitten. Avomies löysi maton varastostamme, jossa se oli vielä pesulan muoveissa rullalla. Matto on avomiehen isän peruja, ja muutossa se oli vain jäänyt varastoon ja unohtunut sinne.

Matto on aika paljon pienempi kuin makuuhuoneessa aikaisemmin ollut matto. Vaikka vannon suurien mattojen nimeen, tuo pienempi matto huoneeseen kivaa vaihtelua. Piristystä tuo myös graafisen kuosin vaihtuminen tähän perinteisempään ja koukeroisempaan kuosiin.

Pinossa uusi matto makuuhuoneessa 20052018 3

Pinossa uusi matto makuuhuoneessa 20052018 1

Koska makuuhuoneemme pinnat ovat pääsääntöisesti valkoisia, vaihtui koko huoneen tunnelma maton ja tekstiilien vaihdolla. Ja täytyy vielä mainita nuo äskettäin valkoiseksi maalaamani ikkunakarmit, onneksi työ tuli tehtyä! Olen edelleenkin aivan rakastunut lopputulokseen, ja heti terassin valmistuttua otan olohuoneen ikkunakarmit käsittelyyn.

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *