Hullun tuolinaisen filtteritestailut

Aurinkoisen terveiset täältä näppäimistön äärestä! Ilma on niin kaunis, että on oikeastaan synti istua sisällä naputtamassa konetta. Hoidetaan tämä siis alta nopeasti, jotta päästään paistattelemaan aurinkoon terassille.

IMG_4353pinossa_midmod_sisustus_050518 2

IMG_4372pinossa_midmod_sisustus_050518 3

Kuten jo otsikko antaa ymmärtää, hullu tuolinainen on jälleen ollut vauhdissa. Uuden työmatkani varrelta löytyy kierrätyskeskus, ja viimeisin pyörähdys siellä kasvatti jälleen tuoliperheemme lukua yhdellä.

Tämä uusin tulokas superkaunis Italiassa valmistettu puutuoli. Tuoli oli myynnissä kymmenellä eurolla, mutta sen huonon kunnon vuoksi tinkasin hinnasta muutaman euron pois. Tuolin ohut vaneri-istuin on haljennut useammasta kohtaa, joten pelkkä maalaus ei riitä pelastamaan tätä tuolia. En haluaisi uusia koko istuinta, joten ensin kokeilen varmaan sen liimaamista ja tukemista alapuolelta.

En voi millään enää perustella tarvetta 20 tuolille, joten nyt hankinnoissa pitää alkaa käyttämään yksi sisään, yksi ulos -metodia. Raskain sydämin päätinkin laittaa myyntiin 6 kappaletta valkoisia Ikean Nordmyra-tuoleja, jotka ovat kuuluneet tuoliklaaniimme pisimpään. Myynti-ilmoituksen löydät täältä.

IMG_4373pinossa_midmod_sisustus_050518 5

Varmaan jo huomasittekin, että näissä kuvissa on hieman erilainen tunnelma kuin aikaisemmissa kuvissani. Olen jonkin aikaa pohtinut kuviani ja varsinkin Instagram-tilini ulkoasua. Viikolla ostin VSCO:n filtteripaketin ja sitä olen nyt käyttänyt näihin kuviin.

IMG_4370pinossa_midmod_sisustus_050518 1

Olen yrittänyt löytää sen maagisen pisteen, jossa kuvat ovat edelleen sisustusblogimaisen aitoa ja inspiroivia, mutta jossa samalla niissä olisi vähän enemmän tunnelmaa mukana. Olisi kiinnostavaa kuulla teidän mielipiteenne nyt tähän. Onko filtterit sisustusblogissa ok vai pitäisikö kuvien pysyä mahdollisimman realistisina?

Mukavaa lauantain jatkoa sinne, nyt tämä tyttö lähtee nauttimaan auringosta ulos!

Ps. Huomenna julkaisen tekstin siitä, mikä minut sai aloittamaan sisustusbloggauksen ja kotini julkisen esittelemisen. Olen pohtinut aihetta ja tekstiä pitkään, joten olisi mukava saada keskustelua aikaiseksi aiheesta. Huomiseen!

 

Lue myös: Tuolihullun tunnustukset

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *