Vaaleanpunaisia unia

Viime viikonloppuna Mansen blogikirppiksellä tein päätöksen olla ostamatta itse yhtään mitään. Voitte varmaan jo arvata, etten kirpparinarkkarina onnistunut pysymään päätöksessä varttia kauempaa. Ennen ovien avaamista käväisin nopeasti pyörähtämässä muiden myyjien pöydät läpi ja Bo LKV:n pöydästä mukaan tarttuikin vaaleanpunainen viltti ja parit uudet tyynynpäälliset.

pinossa vaaleanpunaista makkarissa 29.4.2018 4

Vaaleanpunaista on alkanut ilmestyä kotiimme vähitellen, ja nyt päätin uusien ostoksien myötä päivittää makuuhuoneessamme vallinneen keltaisen sävyn siihen. Uuden vaaleanpunaisen viltin ja tyynyliinan kaveriksi kokosin sängynpäädylle teemaan sopivia koriste-esineitä, eli suolakivituikun ja kaksi maljakkoa, joista lasisen ostin perjantaina kierrätyskeskuksesta eurolla. Vaihdoin myös valaisimen alla olevat kirjat punasävyisiin.

pinossa vaaleanpunaista makkarissa 29.4.20183

Viininpunaiset Ypperlig-tyynynpäälliset ovat olleet meillä aikaisemmin olohuoneessa. Koska ne toimivat nyt paremmin makuuhuoneessa, karsin olohuoneesta samalla kaikki punertavat tyynyt pois ja korvasin ne keltaisilla ja oljen sävyisillä. Eli siis makuu-ja olohuoneen koristetyynyt vain oikeastaan vaihtoivat paikkoja.

pinossa vaaleanpunaista makkarissa 29.4.2018 2

Tänään minulla oli pitkästä aikaa täysin vapaa päivä, ja tyynyvalssin ohella minulla oli viimeinkin aikaa siivota oikein kunnolla. Pölyllä ja Villalla on aivan järkyttävä karvanlähtö menossa ja voitte vain kuvitella, millaisia irtokarvapalloja täällä on pyörinyt pari viikkoa!

Joka vuosi tämä keväinen karvanlähtö saa minut haaveilemaan robotti-imurista. Äidilläni Neato on palvellut ahkerasti jo monta vuotta kuuden koiran karvoja imuroiden, joten eiköhän se kykenisi meilläkin karvakaaoksen selättämään.

pinossa vaaleanpunaista makkarissa 29.4.2018 1

Imurin ohella haaveilen minijärkkäristä tulevia reissuja silmällä pitäen. Oma kamerani (Canon 6D ja 24-70 mm F4 -linssi) painaa tällä hetkellä niin paljon, etten viitsi kantaa sitä mukanani minnekään. I know, ironista pistää kaksi tonttua kameraan ja olla kantamatta sitä mukana. Olen muutaman viikon arponut Olympus PEN 8:n ja Canon PowerShot G9:n välillä. Vaikka merkkiuskollinen olenkin, taidan kuitenkin kallistua tällä kertaa tuohon Olympukseen.

Robotti-imurin ja kameran sijaan minun pitäisi nyt ihan ensimmäiseksi ostaa autoon uudet kesärenkaat. Itse olen vain niitä tyyppejä, jotka mieluummin pistävät 600 euroa kakkoskameraan kuin 300 euroa renkaisiin, jotka oikeasti tarvitsisin. Avomies on kyllä yrittänyt opettaa minulle vastuullista rahankäyttöä jo yli kymmenen vuotta, mutta ihan vielä se ei ole tuottanut toivottua tulosta.

 

Lue myös: Keväistä ilmettä olohuoneeseen

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *