Kirjoja siellä, kirjoja täällä

Olen aina ollut todellinen lukutoukka. Hieman katkerana voin kertoa, etten ala-asteella koskaan saanut hymypatsasta, sen sijaan sain stipendin lukemisesta. Samasta aiheesta sain kirjastipendin myös Nurmijärven kunnankirjastolta yläasteella. Kirjastipendi yläasteikäiselle tytölle, jes.

pinossa midmod sisustus 11.2.2018 2

ananaksen kasvatus pinossa 29.3.18 4

Vaikka kirjojen sijaan olisin silloin ottanut vastaan mieluummin patsaan ja riihikuivaa, ei se muuttanut sitä faktaa, että oikeasti rakastin lukemista – ja rakastan edelleen! Pidän niin e-kirjojen kuin oikeidenkin pokkareiden lukemisesta, mutta sisustusmielessä annan pisteet ehdottomasti aidoille kirjoille.

Keneltäkään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta, että meillä on kirjoja joka puolella. Ja tuleehan bloginikin nimi kirjapinosta. Mielestäni kaikki asetelmat huutavat kirjoja osakseen ja kolmen kirjan pino onkin minulla aina uuden asetelman pohjana. Kirjapinoja löytyykin kotimme jokaiselta tasolta jokaisesta huoneesta. Myös kylpyhuoneesta.

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 6

ikkunakarmien maalaus Pinossa 3.4.2018 9

Olen joskus kuullut, että kirjojen pitäminen selkä seinää vasten syö niiden sielut. Itse en tätä allekirjoita, sillä kikka on äärimmäisen kätevä silloin, kun toisiinsa sopimattomat kannet pitää saada sovitetuksi samaan asetelmaan. Mielestäni sivujen kellertävä sävy on myös todella kaunis ja sopii ihanasti esimerkiksi keramiikan kaveriksi.

pinossa midmod sisustus 4.3.18 3

pinossa midmod sisustus 25.2.2018 7

En ole koskaan laskenut, montako kirjaa omistan. Sen verran vähän kuitenkin vielä, ettei niillä koko seinän levyistä Boknäsin kirjahyllyä täyttäisi. Salaa kuitenkin haaveilen jonain päivänäni täyttäväni sellaisen. Tähän kotiin kirjahyllyä ei vielä ole tulossa, mutta tulevaisuuden kodissamme ehkä on huone, jonne avomies saa ”sikarituolinsa” ja minä kirjahyllyni. Samaan huoneeseen avomies suunnitteli muuten maapallo-baarikaappia, mutta siihen minä vedän rajan.

 

Lue myös: Irti somekoukusta lukemalla
Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

2 kommenttia “Kirjoja siellä, kirjoja täällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *