Mansen blogikirppis 22.4.

Odotettu Mansen blogikirppis on täällä taas ja tänä vuonna myös minulla oli mahdollisuus päästä mukaan! Hienoa päästä laittamaan tavaroita kiertoon, nähdä blogikollegoita ja samalla ehkä muutama lukijakin 🙂

pinossa mansen blogikirppis 1

Kirppis järjestetään 22.4. klo 11-14 Tampereella Finlaysonin alueella Vooninki-salissa, osoitteessa Väinö Linnan Aukio 13. Heti ovien auettua paikalla on kuulemma paljon innokkaita kirppistelijöitä, joten kannattaa varautua jonottamaan, jotta pääsee sisään ensimmäisten joukossa nappaamaan parhaat löydöt.

Kirppiksellä myyjiä on parikymmentä ja bloggareiden lisäksi mm. Bo LKV Tampere on myymässä tarpeettomia stailaustuotteita. Alla olevasta mainoksesta näet kaikki myymään tulevat bloggaajat ja yritykset. Mansen blogikirppiksen Facebook-sivulta on myös löydettävissä tarkempaa tietoa sekä maistiaisia myyntiin tulevista tuotteista.

30167175_10212878695577113_8714737523863364969_o

Omasta pöydästäni löytyy muutamia sisustustuotteita ja lisäksi paljon koruja ja koon 36 naisten vaatteita. Suurin osa myytävistä vaatteista on lähes käyttämättömiä ja lisäksi koruista löytyy muutamia aika uniikkeja yksilöitä kuten esimerkiksi nämä alemmassa kuvassa näkyvät mustat rusetti-korvakorut. Olen itse tehnyt korvakorut kouluaikoinani käsinvärjätystä parkkinahasta.

Kaikki tuotteet olen hinnoitellut todella edullisesti ja joukosta löytyykin vain muutamia kympin juttuja. Lähes kaikki vaatteet lähtevät kiertoon muutaman euron kappalehintaan.

pinossa mansen blogikirppis 2

Nähdään siis viikon päästä Tampereella, muistakaa varata käteistä mukaan!

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

4 kommenttia “Mansen blogikirppis 22.4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *