Messinkiset kynttilänjalat

Viikonloppu meni aika liki nollaillessa viimeisen ja ensimmäisen päivän aiheuttamaa väsymystä. Torstai- ja perjantai-illan kärsin kamalasta päänsärystä, kun mitä ilmeisemmin stressi työpaikan vaihdosta pääsi viimein purkautumaan. Perjantaina minun piti korkata joululahjaksi saamani shampanja, mutta sinne jääkaappiinhan sen sitten jäi.

pinossa messinkiset kynttilanjalat 8.4.2018 3

Johtuiko sitten stressin purkautumisesta, auringosta vai lauantaina aloittamastani sitruunavesikuurista (testaan sitä mielenkiinnosta pari viikkoa), mutta viikonloppuna tunsin oloni pitkästä aikaa todella energiseksi. Kotona touhusin vaikka mitä, hauduttelin lasagnea taas tunteja ja pitkästä aikaa käväisin myös meidän paikallisella kirpparilla. Kyseisen kirpputorin valikoima ei yleensä ole kummoinen tai ainakin kaikki on ylihinnoiteltu, mutta joskus sieltä saattaa tehdä mielettömiä löytöjä.

Näiden messinkisten kynttilänjalkojen ohi kävelin jo kerran, mutta puolessa välissä kierrosta ne alkoivatkin kummittelemaan mielessäni niin, että minun oli pakko palata messinki-harakkana hakemaan ne. Kynttilänjaloissa on vähän oudot mittasuhteet, ja mietinkin mihin näin korkeat kynttilänjalat edes voisin sijoittaa. Hintaa niillä oli kuitenkin yhteensä vain viisi euroa, joten päätin pienellä riskillä ostaa ne.

pinossa messinkiset kynttilanjalat 8.4.2018 4

pinossa messinkiset kynttilanjalat 8.4.2018 2

Suunnittelin laittavani nämä kesällä terassille, mutta sitä odotellessa stailasin senkin päällisen uusiksi näillä. Vaikka ajattelin näiden olevan senkin päälle aivan liian korkeat, näyttivätkin ne oikeastaan aika kivoilta siinä. Saavat siis jäädä ainankin ensi viikonloppuun asti. Kynttilöitä näihin ei kyllä nyt voi laittaa.

Vaikka olen yrittänyt pitää viikonloput sattuneesta syystä vapaana, on huhtikuun jokaiselle viikonlopulle tullut taas ohjelmaa ihan kuin itsestään. Ensi lauantaina olen osallistumassa ensimmäistä kertaa Inspiration Blog Awardseihin ja sitä seuraavana viikonloppuna debytoin myös Mansen blogikirppiksellä. Blogikirppiksestä sen verran, että näillä näkymin tulossa on myyntiin enemmän vaatetta kuin sisustusjuttuja. Kirjoitan siitä vielä lisää myöhemmin, mutta laittakaahan päivä jo kalenteriin; nähdään Tampereella 22.4.!

pinossa messinkiset kynttilanjalat 8.4.2018 1

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in sisustus

2 kommenttia “Messinkiset kynttilänjalat

    1. meiltä suurin osa tavaroista on kirpparilta, joten kyllä 🙂 Joskus ei vaan löydä mitään kivaa ja toisinaan taas löytää vaikka mitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *