Läksiäislahja makramee

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 2

Viime torstaille minulla oli vain yksi tavoite, ja se oli olla itkemättä viimeisenä työpäivänäni. Mentaaliharjoittelu toimi, ja onnistuin selviämään jäähyväispuheista ja läksiäislahjojen ojenteluista kuivin silmin. Salmarin, luksushuivin ja ravintolalahjakortin lisäksi yksi työkaverini muisti minua itse tekemällään makrameella.

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 3

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 6

Nyt jo ex-työkaverini Aza tekee paksusta merinovillalangasta torkkupeittoja ja tyynyjä nimellä Aza’s handmade (Insta-tili löytyy täältä). Pienten käsityöläisten tukeminen on taas todella ajankohtaista algoritmimuutoksienkin myötä, joten olisi ihanaa jos kävisitte osoittamassa tukea ja klikkaamassa seuraa-nappia! Tuotteita voi tällä hetkellä ostaa Etsystä, mutta tätä ihanaa makramea sieltä ei vielä löydy, toivottavasti Aza lisää sen sinne pian.

Luonnonvalkoisen lisäksi valittavana on vaikka mitä ihania värejä, mutta onneksi minulle Aza valitsi tämän sävyn, sillä se sopii aivan täydellisesti meidän työhuoneeseen paimentolaismaton kaveriksi. Ja tarvitseeko edes sanoa kuinka ihanan pehmeä se on! Olin muuten niin tohkeissani tämän kuvaamisesta, että unohdin kokonaan pöyhiä ja asetella seinävaatteet hapsut kuviin

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 5

pinossa azashandmade macrame 7.4.2018 3

Palatakseni vielä niihin läksiäisiin, en ole kummoinen puheiden pitäjä ja hallitsemattoman itkukohtauksen pelossa tyydyinkin muistamaan tulevia ex-työkavereitani vain sitruuna-marenkipiirakan muodossa. Jos joku teistä nyt kuitenkin tänne vielä eksyy tätä lukemaan, niin kiitos teille kuluneista vuosista, teidän kanssa oli ihana tehdä töitä <3

 

Lue myös: Uusi alku

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *