Good vibes only!

Keittiöstä leijailee huumaava tuoksu. Lampaanpaisti on uunissa, palsternakkapyre soseuttamista vaille valmiina ja pannacotta hyytymässä jääkaapissa. Punaviinipullo on korkattu ja koirat tuhisevat pitkän lenkin jälkeen lattialla. Ihan täydellistä.

Koska talviloma jäi ja jää sattuneesta syystä pitämättä, on tämä muutaman päivän ”loma” tehnyt todella hyvää. Hassua miten pää osaakin heti heittäytyä lomamoodiin, vaikka kyseessä onkin vain pitkä viikonloppu.

pinossa 1.4.2018 3

Sain vihdoin perjantaina maalipurkin auki ja yhden pitkään odottaneen projektin työn alle: aloitin nimittäin maalaamaan makuuhuoneen tummanruskeita ikkunakarmeja valkoisiksi! Projekti valmistuu tänään, ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Olen kirjoittamassa aiheesta omaa postausta hieman myöhemmin, joten ei siitä nyt sen enempää.

Viime päivinä olen myös löytänyt jälleen uutta inspiraatiota kokkaamiseen. Tänään ruokalistalla on uunissa muhiva yrttinen lammas, kun taas eilen kokeilin ensimmäistä kertaa paistaa kampasimpukoita sitruunarisoton kaveriksi. Kokkaamisesta ja ruuasta ylipäätään tulee niin hyvä fiilis, että on oikeasti todella ihanaa kun energiaa keittiössä touhuamiseen on löytynyt. Usein muuten tämä kokkausintoni on kulkenut samaa tahtia Masterchef Australian tuotantokausien kanssa, viimeisimpänä tästä muistuttavat ne vieläkin karistamattomat kesäkilot.

pinossa 1.4.2018 4

Maalaaminen ja kokkaaminen tarkoittavat sitä, ettei koti ole juuri nyt ihan tip top kunnossa. Oikeastaan en jaksa edes välittää pienestä sotkusta juuri nyt, huomenna on aikaa siivota. Jos maalausprojektin suojapaperit eteisessä alkavat kuitenkin ärsyttää (en siivonnut niitä vielä koska Pöly nukkuu niiden päällä), riittää kun kääntää katseen hetkeksi tähän upeaan kukkakimppuun, jonka hieman haikein mielin torstaina nappasin mukaani suosikkikukkakaupastani.

Uuden työn myötä myös työmatka muuttuu, eikä Anitan kukkakauppa ole enää kätevästi siinä matkan varrella. Kuten olen jo aikaisemmin kertonut, Anitalla on mielettömän hyvä valikoima hieman erikoisempiakin kukkia, joten sieltä on ollut todellinen ilo hakea kukat kotiin viikonlopuksi. Lämmin suositus siis hänelle jos Käpylän suunnalla olette!

pinossa 1.4.2018 5

Mutta nyt ei ole aikaa murehtia uuden kukkakaupan löytymistä, lampaan sisälämpötila on ihan kohta 65. Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

 

Lue myös: Uusi alku

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *