Uusi alku

Tämä viikko on ollut stressaavin, tunteellisin ja jännittävin viikko pitkiin aikoihin. Viimeinen kuukausi on sujunut minulla todella sekalaisissa tunnelmissa, ja se on heijastunut myös tänne ajoittaisena hiljaisuutena. Viimeisimmät päivät kuitenkin tiivistivät nuo kuluneet viikot ja on aika kääntää uusi sivu.

pinossa midmod sisustus 4.3.18 3

Tällä viikolla irtisanouduin nykyisestä markkinointiassistentin tehtävästäni ja allekirjoitin uuden työsopimuksen Content Designerin tittelillä.

Seitsemän vuotta sitten aloittaessani jalkinemuotoilun opinnot en olisi voinut kuvitellakaan, että vielä joskus urapolkuni kulkisi niin, että löytäisin itseni mainostoimistosta tuottamasta sisältöä asiakkaiden some-kanaviin. Oikeastaan en osannut arvata sitä edes allekirjoittaessani toistaiseksi vielä nykyisen työni työsopimuksen lähes kolme vuotta sitten.

Kun aloitin tekemään sisällöntuotantoa someen nykyisessä työssäni, huomasin, että se oli työni parhaita puolia. Samoihin aikoihin aloitin blogini ja ihastuin Instagramiin. Ajatus kypsyi hiljalleen ja ehkä noin vuosi sitten ymmärsin, että some ja sisällöntuotanto sinne ovat se minun juttuni. Siihen asti olin elänyt go with the flow –hengessä ja olikin aikoimoinen fiilis viimein tajuata, mikä minusta oikeasti tulisi isona.

pinossa midmod sisustus 4.3.18 4

Uudessa työssäni aloitan pääsiäisen jälkeen ja tällä hetkellä fiilikset ovat sekoitus haikeutta, iloa, jännitystä ja pelkoa. Vaikka toisaalta olen suunnattoman onnellinen tästä uudesta mahdollisuudesta, olen samaan aikaan todella surullinen jättäessäni nykyisen työni ja työkaverini.

Vaikka olin käynyt päässäni irtisanoutumistilanteen moneen kertaan läpi, tuli se jopa minulle yllätyksenä kuinka tunteelliseksi tilanne omalla kohdallani meni. Itken jopa lasten piirretyille, mutta en silti kuvitellut itkeväni päättäessäni itse oman työsuhteeni. Vähän noloa, I know. Suurinta hämmennystä itsellekin tässä on aiheuttanut kuitenkin se, miten nopeasti asiat lähtivät etenemään ja kuinka onnistuin saamaan sen unelmieni työpaikan ilman ”oikeita papereita”. Siis aivan hullua olla tässä nyt.

Viimeiset viisi kevättä ovat olleet minulle ja avomiehelle aika raskaita ja vaikeita, mutta nyt pitkästä aikaa minulla on sellainen fiilis, että tästä keväästä on tulossa todella hyvä ja merkittävä. Kevät ja kesä 2018, odotan teiltä nyt paljon.

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

6 kommenttia “Uusi alku

 1. Onnittelut uudesta työpaikasta! Menestyt siinä varmasti! <3 Eikö olekin hieno tunne, kun löytää sen mitä haluaa tehdä?! Itselleni kävi niin jokunen vuosi sitten ja edelleen sytyn siitä mitä teen tänä päivänä. Onneksi työ, niin kuin kaikki muukin, on sellaista, ettei siinä ikinä kehity täydelliseksi – aina voi oppia uutta! Joskus elämä yllättää mitä ihanimmalla tavalla. Tsemppiä uusiin tuuliin!

  1. Kiitos tuhannesti Heidi!

   Kyllä, on aivan mieletön fiilis tajuta, mikä se oma juttu oikeasti on! Ja innolla odotan kaikkea sitä, mitä pääsen vielä oppimaan 🙂

 2. Onnea Essi uusiin tuuliin, eikä ole missään nimessä noloa itkeä työpaikan vaihtumisen vuoksi eikä niiden piirrettyjenkään 😉 Itsekkin molempiin ”sortunut” Tosi upeaa että olet päässyt toteuttamaan luovuuttasi ja olen sinulle hieman vihreäkin sen takia (hyvällä tavalla) koska olen alkanut haaveilemaan itsekkin luovemmasta työstä. Mukavia pääsiäispyhiä <3

  1. Voi kiitos onnitteluista ja synninpäästöstä <3

   Sellainen hyvällä tavalla vihertäminen on vain hyväksi, se saa myös minut motivoituneeksi ja yrittämään enemmän. Toivottavasti sinullekin puhaltavat pian uudet tuulet luovemman työnkuvan muodossa.

   Mukavat pyhät myös sinne!

 3. Hienoa ja todella paljon onnea uuteen työhön. Tein saman pari viikkoa sitten joten tiedän sekavat tunteet, niitä riittää ja onneksi ne kaikki vaikeudet on voitettavissa. Joten hymyä, olet sen varmasti ansainnut.

  1. Kiitos kommentista ja tsempistä! Uskon kyllä itsekin, että kaiken alun ja ”uuden” jälkeen tulen nauttimaan työstä ja uusista työkavereista suunnattomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *