Totuus blogikodin kulisseista – blogihaaste

Ihanaa ja aurinkoista lauantaiaamua sinne ruutujen ääreen! Hidas aamu alkaa viimein kääntyä voiton puolelle parin kahvikupillisen jälkeen ja jo pikkuhiljaa voisikin alkaa valmistautua viikkosiivoukseen ja kaivaa kameran esille. Tai hetkinen, ennen sitä siivousta kaivetaankin kamera esille samantien.

Char and the City -blogin Carita heitti ilmoille blogihaasteen, jossa sisustusbloggarit yksi toisensa jälkeen ovat paljastaneet totuuden kauniiden ja stailattujen sisustuskuvien takana. Olen usein raottanut ”täydellisyyden verhoa” Insta storien puolella, mutta koskaan aikaisemmin tällaista kuvamateriaalia ei ole blogin puolelle eksynyt. Kiinnittäkää siis turvavyöt ja pitäkää kädet ja jalat laitteen sisäpuolella, nyt starttaa kierros blogikodin kulisseissa!

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 10

Keittiö, tuo kodin sydän. Ja samalla oivaillinen paikka kaiken säilyttämiseen, koska laskutilaa riittää. Keittiön välittömästä läheisyydestä löytyykin vyö, tarraharja, kuittikasa ja nippu avaimia. Huomatkaa myös, miten kauniisti aamuaurinko paljastaa rosterisen kaapinoven naarmut ja roiskeet.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 9

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 5

Niin siitä laskutilasta…

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 1

Tiesittekö että se, joka keksii koneessa pestävät termosmukit, tulee kuolemaan multimiljonäärinä?

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 2

Kaksi koiraa ja uudehko villamatto saavat vakavasti harkitsemaan robotti-imurin ostoa.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 8

…Sitä odotellessa imuri asuu eteisessä.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 3

Sänkyä olisi hyvä tuulettaa hetki ennen petaamista. Itse otan varman päälle ja tuuletan petivaatteita n. 48 tuntia. Sängynpäädyn päällä on myös kätevä säilyttää jalkarasvaa, kirjaa ja sängyn kaukosäätimiä. Ainakin kirja tulee olemaan tuossa vielä hetken – en ymmärrä mitä ajattelin kun päätin valita kirjan, jossa murhaajan sijaan jahdataan terroristia.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 6

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 11

Entäpä sitten ne kaikkien rakastamat koristetyynyt ja torkkupeitot? Ihan kivasti tämäkin asettelu toimii. Huomatkaa myös kasvivalo, joka oikeasti on suunnattukin niihin kasveihin!

Pöydillä ja tasoilla lojuvat lasit ja kahvikupit kuuluvat myös meidän arjen vakiosomisteisiin. Äkkiseltään laskettuna niitä on tällä hetkellä kymmenkunta ympäri asuntoa.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 7

Pöly täyttää tänään seitsemän, mutta vielä siinä ajassa hän ei ole oppinut siivoamaan leikkejään iltaisin. Koirien leluja löytyykin ympäri asuntoa mitä mielikuvituksellisimmista paikoista. Ja parastahan on astua vinkulelun päälle keskellä yötä kun on menossa käymään vessassa.

pinossa blogikodin kulisseissa 17.3.2018 4

Hei kato tuollakin on yksi!

Harmi, kun lakanapyykin pesen vasta huomenna, ovien päällä kuivuvat lakanat jos jotkin olisivat luoneet kodikasta tunnelmaa.

***

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

2 kommenttia “Totuus blogikodin kulisseista – blogihaaste

    1. Kiitos! Näinhän se on, harvoilla meistä koti pysyy aina siistinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *