#MyWeeklyFlatlay

Onkos täällä aktiivisia instaajia? Hyvä, koska nyt olisi tarjolla uusi kiva hashtag flatlay- ja asetelmakuviin!

essituu flatlay 18.2.2018 3

Olen tykästynyt flatlay-kuvien ottamiseen ja stailaamiseen ja alankin olla niissä jo aika hyvä. Olen myös täällä jakanut vinkkejä kyseisiin kuviin (esimerkiksi täällä ja täällä) ja rakkaudesta lajiin keksin pari viikkoa sitten kehittää hashtag-pelin aiheen ympärille.

essituu flatlay 18.2.2018 2

Homman nimi on siis tämä: Jaa oma asetelmakuvasi lauantaihin mennessä hashtagilla #MyWeeklyFlatlay. Sunnuntaina valitsen jaetuista kuvista suosikkini, jotka pääsevät jakoon tarinoihin tai feediini! Tarjolla on siis mainetta, kunniaa ja mahdollisesti myös uusia seuraajia! Tarkoitukseni on jatkaa hommaa viikottain ja jossain vaiheessa kun homma lähtee kunnolla käyntiin voisin ottaa mukaan myös palkintoja.

Eli nyt siis ottakaahan hashtag käyttöön, jaetaan asetelmien iloa yhdessä!

 

***
Lue myös: 8 vinkkiä kauniisiin flatlay-kuviin
Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

4 kommenttia “#MyWeeklyFlatlay

    1. Kiitos <3 Näiden stailaaminen ja editoiminen on niin terapeuttista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *