Lipaston kevyt tuunaus ja sunnuntain kuulumisia

Kulunut viikko on sujunut positiivisella vireellä ja mikäs muukaan sen olisi paremmin päättänyt kuin upea aurinkoinen viikonloppu. On ollut ihana huomata, kuinka päivät ovat oikeasti nyt pidentyneet. Päivien pidentymisen ohella sisällä alkaa olemaan jälleen mahdollista kuvata ilman jalustaa ja sehän jos joku tuntuu kivalta!

Eilen meille muutti pariksi viikoksi kaksi hoitokissaa, Sarppa ja Ilpo. Odotetusti yhteiselo Pölyn ja Villan kanssa ei ole sujunut vielä ihan ongelmitta, tämän ja eilisen päivän kissat ovatkin viihtyneet saunassa ja parvella koirien ulottumattomissa. Minulla on kuitenkin vahva usko siihen, että ensi viikolla kaikki sujuu jo hyvin eivät kissat ahdistu enää koirien läsnäolosta. Pojat ovat btw maailman kauneimpia kissoja, joten ehdottomasti aion hyödyntää heitä kuvausrekvisiittana kunhan ensin kotiutuvat. Instan puolella storyssa jo jaoinkin heistä vähän videota 🙂

pinossa lipaston kevyt tuunaus 18.2.2018 3

Tämä valkoinen lipasto, joka meillä on keittiön saarekkeen vieressä, ei koskaan ole kuulunut suosikkeihini. Kun avomies toi kellastuneen mäntylipaston meille, sai se aika vikkelään valkoisen maalipinnan. Siltikään en ikinä ole rakastanut lipastoa, vaikka kokonsa ja muotonsa puolesta se onkin aika käytännöllinen. Olen  yrittänyt etsiä samankokoista ja -mallista tilalle, mutta niitä ei tori.fissä ole ollut tarjolla.

Olen myös pohtinut lipaston hävittämistä kokonaan, mutta sekään ei oikeen tule kysymykseen sillä sen toisella puolella asustaa tyhjät pullot ja toisella puolella on koirien herkut ja lääkekaappi. Jälkimmäisille ehkä onnistuisin löytämään tilaa jostain muualta, mutta pullokassia en saisi mihinkään järkevämpään paikkaan piiloon. Lipaston kevyt tuunaus olikin ainoa tehtävissä oleva toimenpide.

pinossa lipaston kevyt tuunaus 18.2.2018 4

pinossa lipaston kevyt tuunaus 18.2.2018 1

Vanha maalipinta oli päässyt hieman kulumaan, joten viime viikolla lipasto sai päälle uuden valkoisen mattamaalin. Kalustemaali oli loppunut, joten maalasin lipaston kertaalleen paneelikattomaalilla (toimi muuten todella hyvin). Samalla vaihdoin messinkiset ja vanhanaikaiset vetimet (ekassa kuvassa) uusiin pyöreisiin vetimiin, jotka ostin Ikeasta. Vielä lipasto kaipaisi uusia keveitä jalkoja. Korkeammat jalat varmasti keventävät lipaston ilmettä niin, että sen jopa minusta muuttuu ihan siedettäväksi.

Löytyykö teiltä kotoa tälläisiä huonekaluja, jotka ovat paikallaan vähän pakon sanelemina?

***
Lue myös: DIY-pöytä pelilaudasta

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *