5 x Parhaat sisustusohjelmat

Vaikka kuvittelen viettäväni aika aktiivista elämää, mikään ei voita kunnon sarjamaratonia sohvalla irttaripussin kanssa. Draamasarjasuosikkeihini kuuluu mm. The Crown, Frontier, Orphan Black ja Alias Grace, ja hyvän sarjan parissa hurahtaakin äkkiä tunti jos toinenkin. Tv:n katsominen on salainen paheeni ja sohvaan onkin jo muodostunut takapuoleni kokoinen painauma, johon on ah niin ihana käpertyä iltaisin! Pukudraamojen ohella rakastan ihan vain hömpän tuijottamista, jota voi huoletta seurata välillä Instaa selaten. Ja parhaimmillaan sisutusohjelmat ovat juuri sellaista sopivaa hyväntuulista aivot narikkaan –katsottavaa.

pinossa midmod sisustus 11.2.2018 3

Viime tiistaina pääsin käymään uuden kotimaisen sisutusohjelman Kotoisan bloggaajaillassa, missä näimme ennakkoon 22.2. tulevan ensimmäisen jakson, jossa muutoksen alle pääsi Marja Hintikan mökki. Ainakin ensimmäinen jakso oli kuvattu kivasti vähän raikkaamalla tavalla, joten sen perusteella voin lämpimästi suositella ottamaan sarjan katsottavien listalle. Sarjan ensimmäinen jakso esitetään siis 22.2. klo 20 Maikkarilla.

Mutta mitä muista sisustussarjoja voisin suositella? Siitähän se ajatus sitten lähti ja kokosin teille pienen listan parhaista sisustusohjelmista!

pinossa midmod sisustus 11.2.2018 2

T.i.l.a

T.i.l.a oli ensimmäinen sisustusohjelma, jonka muistan naulinneen minut joka sunnuntai (?) tv:n ääreen. Sarjaa esitettiin 2001-2011 enkä nopealla googlaamisella löytänyt jaksoja enää mistään. Harmi, revanssi olisi voinut olla paikallaan!

Love or List it (Vancouver)

Remppa vai muutto on varmasti jokaisen top-listalla juuri nyt! Sarjasta taitaa tällä hetkellä pyöriä kolme eri versiota, mutta the one and onlyn eli Vancouverin version 4. kausi tulee uusintana telkusta torstaisin klo 19 Liviltä.

The Block (Remontilla rahoiksi)

The Block on autralialainen reality, jossa kahden hengen joukkueet muuttivat purkukunnossa olevat asunnot luksusasunnoiksi huone kerrallaan. Ohjelmasta esitettin 7. kausi viime syksynä, mutta sarjaa on kuvattu yli kymmenen kautta eli suurella todennäköisyydellä sarja palaa ruutuun täälläkin.

Fixer Upper (Unelmarempat)

Unelma remppojen idea on, että pariskunta valitsee kolmesta huonokuntoisesta talosta parhaan, joka remontoidaan lattiasta kattoon ammattilaisten toimesta. Ohjelma sijoittuu Teksasiin, mutta siitä huolimatta sarjaa on kiva seurata eikä remontoitavien asuntojen tyyli ole niin häiritsevän amerikkalainen, etteikö niistä saisi ideoita omaankin kotiin.

Vem bor där (Kenen kotona Ruotsi)

Tässä ohjelmassa kisaillaan siitä, kuka asuu missäkin. Ohjelmassa joukko ventovieraita vierailee vuorotellen toistensa kodeissa, ja käyntien perusteella kisaajien pitää arvata kuka asuu missäkin. Yritykseni arvailla asukkaita ovat muuten menneet kotisohvalta täysin metsään 😀 Sarjasta on myös tulossa Suomi-versio, sillä viime syksynä vastaavaan formaattiin etsittiin osallistujia täällä kotimaassa. Toivottavasti sarja esitetään jo tulevana syksynä, tätä nimittäin odotan innolla!

Mitä suosikkeja teiltä löytyy?

***

Lue myös: 4 x Inspiroivat Instagram-tilit

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

2 kommenttia “5 x Parhaat sisustusohjelmat

  1. Tilan kaltaiset ”kunnon” sisususohjelmat ovat hävinneet tv-kartalta. Joskus tuntui, että joka kanavalla oli omansa. Milloin oli rempalla kaupaksi ja mökkiä kuntoon…
    Ja Inno ja Marko.

    1. Totta, noista kaikista tila oli selkeästi asiaohjelma, jossa esiteltiin eri tiloja ja kerrottiin mm. trendeistä. Saisi kyllä tulla jokin vastaava ruutuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *