4 x Inspiroiva Instagram-tili

Johan siitä onkin vierähtänyt aikaa kun viimeksi jaoin listan inspiroivista Instagram-tileistä!

Ennen listaa täytyy hetki puhua säästä, siis mitä ihmettä Luonto äiti?! Eilen pakkaslukemat lähentelivät kymmentä ja tänään pääkaupunkiseudulla mennään jopa plussan puolelle. Tiedossa on siis taas jäätävä pääkallokeli ja siksi ajattelin suosiolla jäädä tänään ylitöihin ja niin välttää ehkä pahimman iltapäiväruuhkan. Not nice. Muutama sata kilometriä Helsingistä ylöspäin sää on kaiketi ollut todella ihana koko viikon, toivottavasti se pysyy nyt edes siellä sellaisena.

Ja toinenkin asia minun täytyy maininta, joka tuli tähän postaukseenkin vähän puskista: unohdin tänään laittaa ripsaria töihin! Sinänsä minulle ei ole ongelma esiintyä julkisilla paikoilla ilman meikkiä, mutta luulen että tässä ylitettiin taas yksi virstanpylväs mitä tulee niihin ikäkysymyksiin. Kohta voin varmaan jättää kokonaan meikkaamatta ja tulla töihin fleecehaalarissa. Harmi, kun ernu-aikoina ei tullut hankittua kigurumia, nyt sille olisi taas käyttöä 😀

Mutta mennäänpäs nyt siihen listaan:

judiths_place_instagram

@judiths_place

Judithin tili on aivan käsittämätön silmäkarkki! Koti on täydellinen sekoitus vintagea, bohoa ja modernia skandia viherkasveja unohtamatta. Siinä missä minun suosituin kuvakulma on sohva, Judithilla se taitaa olla sohvan takana oleva lipasto – enkä kyllä yhtään ihmettele!

 

grillodesigns_instagram

@grillodesigns

Medinan tiliin tutustuin jo jonkin aikaa sitten kun olin mukana hostaamassa hetken #MyOffCatalogueHome hashtag-peliä. Myös tästä kodista löytyy aivan ihana pieni vintage-lipasto, joka on mielestäni sangen onnistuneesti tuunattu vaikka yleensä en allekirjoitakaan tämän aikakauden tuotteiden ”entisöintejä”.

 

annacate_instagram

@annacate

Ruotsissa operoivan Catarinan tilillä ihastellaan tummia tunnelmia sekä upeaa värimaailmaa. Kodin huoneet sulautuvat kauniisti yhteen ja oviaukoista aukeaa toinen toistaan ihanampia näkymiä. Lisäksi valo elää kodissa kauniisti vuodenaikojen mukana. Lisäpisteet koti saa lastenhuoneen tapetista!

 

designtales_instagram

@_designtales_

_designtales_ tiliä ylläpitää Laura ja Nora, valokuvaaja ja stailisti Berliinistä. Tilin värimaailma on käsittämättömän kaunis ja yhtenäinen ja voisin selailla sitä loputtomiin (niin kuin varmaan 80 000 muutakin Instaajaa). Täältäkin löytyy juuri sopiva sekoitus skandia, vintagea ja stailattuja asetelmia. Ja olen muuten todella kateellinen neitosten studiotilasta!

Sellaiset tilit siis tällä kertaa, oliko tuttuja vai löytyikö uutta seurattavaa?

***

Lue myös: Inspiroivat Instagram-tilit osa 1 ja 2

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

4 kommenttia “4 x Inspiroiva Instagram-tili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *