Keväistä ilmettä olohuoneeseen

Viikonloppuna käväisin Ikeassa päivittämässä meidän koristetyynynpäällisten valikoimaa hieman. Tavoitteenani oli saada enemmän raikasta ja keväistä ilmettä olohuoneeseen ja samalla edelleen rauhoittaa tilan ilmettä hieman.

Matkaan tarttui pari vaaleaa Sanela-tyynynpäällistä, jotka meiltä löytyykin jo sinisena ja keltaisena. Niiden hinta on muuten laskenut kuuteen euroon, vink vink! Niiden lisäksi ostin pari kappaletta niin trendikkään sävyisiä Ypperlig-päällisiä, jotka kuuluvat HAYn kanssa yhteistyössä suunniteltuun sarjaan. Tätä kuosia (joka on muuten on käännettävä, toisella puolella kuosi on hieman erikokoinen) oli saatavilla myös sininen versio. Lisäksi sarjaan kuuluu pari muutakin tyynyä, mutta ne eivät oikein miellyttäneet silmääni.

pinossa midmod sisustus 4.2.2018 19

Uusien tyynyjen kaveriksi siirsin makuuhuoneesta Annon pellavaisen tyynyn olohuoneeseen ja samalla siirsin paksuimmat viltit säilöön ainankin hetkeksi. Tuo puuvillanen viltti on ollut muuten yksi parhaista ostoksistani. Ostin sen viime syksynä Eurokankaasta kympillä ja tykkään siitä ja sen tekstuurista kovasti. Useasti olen käyttänyt sitä myös flatlay-kuvieni taustalla.

Tyynyjen lisäksi ostin pari jakkaraa, sillä tarkoitukseni olisi tuunata metallisten ”wieniläistuoliemme” istuinosat niillä. Tuoleissahan oli valkoiset muoviset ritilät (kuva täällä), jotka ensin spraymaalasin mustiksi huonolla menestyksellä. Sen jälkeen verhoilin istuinosat sametilla, mutta nyt tuunaukseni on alkanut pettämään, koska muovirengas istuimen ympärillä ei enää kestä verhoilusta tulevia ylimääräisiä millejä. Renkaat ovat napsahdelleet poikki yksitellen eikä verhoilu enää pysy paikallaan. Jakkaroista ylimääräiseksi jää taitetut jalat, ja kehittelenkin niistä jo seuraavaa diy-projektia.

pinossa midmod sisustus 4.2.2018 10 pinossa midmod sisustus 4.2.2018 15

En ole pitkään aikaan kiertänyt Ikean yläkertaa, vaan tehnyt aina täsmäiskun suoraan alakertaan. Nyt päätimme kiertää yläkerran pitkästä aikaa ja olin positiivisesti yllättynyt mallihuoneiden ilmeistä ja todellisen yllätyksen koin sohvaosastolla; milloin Ikeaan on tullut niin hienoja sohvia?! Löysin ainakin kolme mallia, joista jokaisen olisin voinut ottaa meille siltä seisomalta.

Ja kävi muuten taas ne klassiset ”Ikeat” tuolla reissulla. Piti ostaa pari tyynynpäällistä, mutta kassalla ostoksia oli kertyi taas 90 euron edestä, oho.

 

Lue myös: Keväistä ilmettä makuuhuoneeseen.

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *