Esittelyssä blogikoirat

Tänään ajattelin esitellä teille kuvieni salaiset aseet ja eniten käyttämäni sisustuselementit: blogikoirat Pöly ja Villa. Jos jokin kuvissani saa enemmän ihailuja kuin kirpparilta ostettu mattomme, se on siinä kuuluisassa sohvannurkassa torkkuva Villa.

Tässä samalla tarjoilen sellaisen kattauksen söpöyttä, että kukaan ei voi sulkea selainta hymyilemättä!

pinossa sukhimatot 3

7.12.17 2

Tulen perheestä, jossa on aina ollut koiria. Tai ainakaan en muista aikaa ilman koiria, sillä ollessani taapero äiti hankki meille ensimmäisen koiran vähän vahingossa. Lehdessä äiti näki ilmoituksen pyreneittenmastiffin pennuista ja uteliaana äiti päätti mennä katsomaan niitä. Paikalla äitini sydämen sulatti pyrtsi-poika Dino, joka oli palautunut bumerangina takaisin kasvattajalle laiminlyönnin seurauksena. Dinosta voisi kirjoittaa pitkän tarinan, mutta lyhyesti kerrottuna se reppana pelkäsi jopa omaa varjoansa ja äidilläni kesti kymmenisen vuotta saada siitä kunnollinen koira. Meidän lasten mielestä se oli kuitenkin paras koira koko maailmassa.

14.6. 14

pinossa midmod interior 13.1.2017 5

IMG_7700

Yksi koira johti toiseen, kolmanteen ja rippilahjaksi päätin mopon sijaan haluta kleinspitzin. Villan mummi Taimi oli ensimmäinen ”räpsä”, joka muutti perheeseemme  kun sain vihdoin käännettyä äitini pään siitä, että pieni koira voisi olla ihan ok. Nimitys ”räpsä” tulee ravunsyötistä, joksi vanhempani kutsuivat silloin kaikkia pieniä koiria. Taimista lauma on äidilläni kasvanut kuuteen ja minulla sekä siskollani on kummallakin kaksi, eli kun olemme koko perhe yhdessä tepastelee tassuja lattialla 40.

14.6. 1

23.10.17 1

Pöly (vaaleampi) on minun ja Miksun ensimmäinen yhteinen koira ja se muutti meille 2011, noin puoli vuotta siitä kun olimme muuttaneet ensimmäiseen yhteiseen kotiimme Vantaalle. Alun perin Pölyn nimeksi piti tulla Alma, mutta 600g painavan harmaan karvapallon muuttaessa meille työnimestä ei enää päästykään eroon. Vuoden päästä perhelukumme kasvoi yhdellä, ja mikä muukaan Pölyn kaveriksi olisi sopinut kuin Villa-koira.

11.6.17 11

pinossa 30.12.2017 3

14.10.17. 6

Pöly on juuri täyttänyt kuusi ja hän on hyvin arvonsa tunteva vanha leidi, eli toisin sanoen jäärä tai pänkkä. Pöly on todellinen hedonisti ja jää kotiin nukkumaan kun minä ja Villa painumme kaatosateeseen lenkille. Villa taas on hieman energisempi tapaus, mutta myös tooodella riippuvainen minusta. Välillä on kieltämättä hieman rasittavaa, kun ei edes vessaan saa mennä rauhassa… Villan kanssa treenaan agilitya ja hieman hänen nössö luonteensa asettaa haasteita treenaamiselle. Haaveissa olisikin hankkia kolmas koira, jolla vauhtia ja itsevarmuutta riittäisi vähän enemmän. Avomies ei vaan millään innostu ajatuksesta, tylsä mies.

Ollaankos siellä ruudun takana kissa- vai koiraihmisiä?

 

Seuraathan blogiani jo myös Instagramissa ja Bloglovinissa?

Essi / Pinossa - -
Posted in random

6 kommenttia “Esittelyssä blogikoirat

 1. Ihanat neidit. Pöly ja Villa, oletan siis että Villa on myös ehkä narttu? 😍 Minun lapsuudenkodissa on myös aina ollut koiria ja rakastan niitä. Et usko miten kova paikka oli kum 16vuotiaana tulin pahasti allergiseksi koirille. Onneksi näin yli 10v jälkeen uskalsin ottaa riskin ja rakastua villakoiraan, eli siedätyin siihen ja nyt on 4vk ja 6pv päästä tulossa toinen ❤ Kun on koirakuume, siihen auttaa vain yksiasia 😉

  1. Juu, ovat kummatkin tyttöjä 🙂 Voi ei, voin vain kuvitella miltä tuntui puhjennut allergia! Oma kolmen kuukauden reissuni Tukholmaan ilman koiria oli jo riittävän yksinäinen.

   Siis iik, muutama viikkoa ja teillä on ihan super söpö pieni pentu siellä!!

 2. On kyllä niin suloiset nassut pikkusilla,että ihan sydämestä ottaa❤️❤️Tykkään kissoista ja koirista,minulla ollut onni omistaa molempia.ja ylipäänsä rakastan kaikkia eläimiä,lajiin katsomatta.

  1. He ovat kyllä <3 Juuri viikolla opin, että Filippiineillä on kielessä sana "gigil" joka tarkoittaa niin söpöä, että tekee mieli puristaa. Sitä Pöly ja Villa kyllä ovat 😀

 3. Meiltäkin löytyy sekä kissoja että koiria. Enkä oikein tiedä kummat on ihanampia ❤️ ja onneksi ei tarvitsekaan valita. Söpöiset koirat teillä.

  1. Pöly ja Villa kiittävät 🙂 Itse olen aina ollut enemmän koiriin kallellaan, mutta ei kissan omistaminen ole ihan tuhoon tuomittu ajatus 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *