Midmod-henkistä uustuotantoa

Sisältää mainoslinkkejä

Kun aloitin työt nykyisessä duunissa syksyllä 2015, muistan kuinka minulle kerrottiin tarinoita hiljaisesta ja kiireettömästä tammikuusta. Missä vaiheessa ei määritelty minä vuonna tuo tammikuu tulisi mutta kuulkaa, nyt se on täällä! On oikeasti jopa vähän hassua kun kaikki deadlinet eivät paina päälle ja tunnen jopa vähän huonoa omatuntoa tästä ”laiskottelusta”.

Todellisuudessa minulla on nyt ihanasti aikaa keskittyä siihen oleelliseen eli uusiin markkinointi-ideoihin ja somessa notkumiseen. Aivoille tekee hyvää välillä kypsytellä juttuja, mutta vaaranahan tässä netin selailussa on se, että ihan huomaamattaan sitä ajautuu katselemaan taas jotain sisustukseen liittyvää (ja jota ei kyllä enää lasketa työajaksi!).

En tiedä kuinka monella teistä on kokemuksia Furniturebox-nimisestä verkkokaupasta? Itselleni kauppa ei ollut kovin tuttu, mutta nyt eksyin sinne lähes vahingossa selailemaan alelöytöjä ja yllätyksekseni valikoimassa olikin aika kivoja juttuja! Usein koen uudet huonekalut vähän persoonattomiksi, mutta ainakin Furnitureboxilla oli kivasti midmod-henkistä uustuotantoa moderniin kotiin. Tietenkin valikoimassa on sitä peruskauraakin, mutta poimin tähän muutaman mielestäni todella kivan löydön:

MIDMOD HENKISET ALELOYDOT PINOSSA

Lilly-tuoli 59,00 (109,00) / Jatkettava Elina-ruokapöytä 169,00 (299,00) / Gloria-tuoli pehmusteella 139,00 (299,00) / Sweet-ruokapöytä 219,00 (459,00) / Joy-nojatuoli 429,00 (459,00) / Habana-sivupöytä 109,00

Kaunista pähkinää oli tarjolla yllättävän monissa kalusteissa ja tummasta puusta onkin povattu uutta trendiä tälle vuodelle. Kaikkien suureksi yllätykseksi silmiini osui aika monta kivaa tuolia, joista nostin esille tämän Lilly-tuolin. Sweet-ruokapöydässä taas oli todella kaunis pinta, ja jos se vaan olisi jatkettavan Elina-pöydän kokoinen, ostaisin sen heti.

Mutta kuinka upea on tuo Joy-nojatuoli, siis aivan mieletön! Kuvitelkaa näitä pari paimentolaismaton päälle marmorisen sohvapöydän eteen (joita niitäkin oli muuten alessa, klik), aivan täydellinen yhdistelmä! Okei, ei ehkä kovin midmod enää mutta ainankin todella in 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *