Tomas Anagriuksen keraaminen pöytävalaisin

Käväisin viikko sitten paikallisella kirpparilla ja onnistuin tekemään peräti kaksi uutta löytöä: messinkisen vaasin, jota moni jo Instassa ihastelikin sekä keraamisen, Ruotsissa suunnitellun pöytävalaisimen.

pinossa scandi boho bedroom 21.1.2018 2

pinossa scandi boho bedroom 21.1.2018 1

Midmod-henkinen pöytävalaisin on keramiikkataiteilija Tomas Anagriuksen 60-luvulla suunnittelema. Valaisimeen on aikoinaan kuulunut myös varjostin, mutta itse en edes tajunnut etsiä sitä kirpputoripöydästä. Eikä kyllä valaisin mielestäni sitä enää edes kaipaa, päinvastoin! Clas Ohlsonin polttimon kanssa se on juuri sopiva yhdistelmä uutta ja vanhaa ja kaikessa rouheudessaan noudattelee vallitsevia sisustustrendejäkin.

pinossa scandi boho bedroom 21.1.2018 4

Maksoin valaisimesta neljä euroa, mikä oli mielestäni ihan hyvä hinta ottaen huomioon varjostimen puuttumisen ja vanhan töpselin. Suurta jälleenmyyntiarvoa valaisimella ei ole, mutta uskoisin sen oikean hinnan olevan kuitenkin lähempänä muutamaa kymppiä. Mutta eihän hinnalla ole edes ole väliä, pääasia että se näyttää kivalta ja sopii meille.

Hetken ehdin jo leikitellä ajatuksella, jos kaikessa maalausvimmassa myös tämä pääsisi käsittelyyn. Kiiltävä musta pinta voisi olla tässä todella mielenkiintoinen, mutta tällä erää aioin kuitenkin jättää valaisimen tuunaamatta 🙂

Essi / Pinossa - -
Posted in sisustus

2 kommenttia “Tomas Anagriuksen keraaminen pöytävalaisin

    1. Kiitos Anu! Välillä kyllä käy tuuri kun vaan jaksaa kulkea silmät auki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *