Some-nappuloita ja kevätkriisejä

Melkein hävettää, kuinka huonosti olen blogin siirron jälkeen saanut aikaseksi hoidettua kaiken pienen sälän blogin ympärillä. Some-nappulat puuttuvat täältä edelleen, Pinterestiä en ole päivittänyt ikuisuuteen ja nimen vaihdoksen yhteydessä hävisi kaikki seuraajat Bloglovin’ista. Ja kaikesta tästä tiedottaminen on noh, unohtunut.

pinossa vaalea makuuhuone 30.12.2017 3

Loppuvuosi oli töissä niin kiireinen, etten oikeastaan sen takia ole saanut noita asioita hoidettua ajallaan. Kaikki ylimääräinen aika ja energia on ohjautunut muualle ja välillä jopa kolmen postauksen julkaiseminen viikossa tuntui vähän turhan työläältä. Nyt kuitenkin tilanne on tasaantunut ja tarkoitus olisi saada kaikki nappulat paikoilleen mahdollisimman pian.

Casan lisäksi Pinossa operoi siis Instagramissa, Pinterestissä ja Bloglovinissa. Olisi kiva, jos kävisitte painamassa sieltä nappuloita <3

pinossa vaalea makuuhuone 30.12.2017 1

Joka kevät saan pesänrakennus buumin, joka yleensä alkaa tulpaaninen ostolla ja ajatuksella, kuinka saisin keltaista (voi kyllä!) väriä tuotua sisustukseen enemmän. Tänä vuonna tuo kriisi alkoi jo nyt ja aiemmista poiketen kriisi kulkee nyt otsikolla kuinka saisin vähennettyä värejä sisustuksesta.

Kiireisen syksyn jälkeen mieli haluaa rauhoittua ja siitä varmaan johtuu, ettei silmä kestä nyt kaikkea sälää kotona. Täällä on nyt liikaa sävyjä, materiaaleja ja pientä tilpehööriä. Kokonaan valkoiseen en todellakaan ole siirtymässä, mutta jotenkin tätä palettia täytyisi nyt saada kurottua enemmän kasaan. Tiedättekö tunteen?

pinossa 30.12.2017 1

Avomies saa varmaan taas hepulin kun kuulee tästä, mutta hieman aloitin jo tekemään suunnitelmia kodin muutoksen eteen. Aloitan nyt ensin karsimalla tavaraa ja materiaaleja. Uusi järjestyskin houkuttelisi, mutta se ei valitettavasti ole vaihtoehto meidän pienessä olohuoneessa (koska iso sohva). Sisustustekstiilitkin tekisi mieli päivittää, mutta uuden kameran ja objektiivin osto piti huolen siitä, että mitään ylimääräistä ei tarvitse ostaa nyt pariin kuukauteen. Instassa jo tätä fiilistelinkin, mutta tosiaan päivitin kuvauskaluston nyt ensimmäistä kertaa täyskennoon, Canon 6D:hen ja samalla hankin siihen astetta pätevämmän objektiivin 24-70mm f4 USM:n. Olen myyty <3

pinossa 30.12.2017 3

Sisustuskriisistä päästään luontevasti seuraavaan kriisin aiheeseen eli Instagramiin. Vuosi sitten keväällä ajattelin, että jos jossain vaiheessa saan muutama tuhatta seuraajaa, niin olen todella tyytyväinen. Nyt katselen kuinka kaikki, siis KAIKKI muut saavat seuraajia kymmenittäin päivässä ja kuinka tuoreetkin tilit kiilaavat seuraajissa ohitseni viikoissa. Minusta on kamalaa myöntää kriiseleväni yhden kuvapalvelun takia näin pahasti, mutta niin se vain! Jotenkin terve järki vain katoaa tässä hommassa, miksi kukaan ei tykkää mun kuvista ja sitä rataa… Ihanaa tuntea olevansa taas 12-vuotias.

Huh, tulipahan taas avauduttua! Kiitos ja anteeksi, jatketaan ensi viikolla vähän positiivisempien ja inspiroivampien aiheiden parissa 🙂

Essi / Pinossa - -
Posted in random, sisustus

4 kommenttia “Some-nappuloita ja kevätkriisejä

  1. Heippa! Valitsin blogisi Linkitä Blogisi postauksessani yhdeksi lukulistalleni, tein pienen lyhyen analyysin blogistasi hiljattain omani puolelle postauksessa missä esittelen ne blogit jotka pääsi lukulistalleni. 🙂 kaunis koira siellä! Tuttu tunne, tuo kevättuntemus siis ja itselläkin menossa kodin sisustusboomi tällä hetkellä että kaikki turha pois ja äkkiä. Ja samaistun tähän mielenpahoittamiseen myös instagramissa, harmittaa kun seuraajia on vähän, ja siis toi pari t on hyvä kun itselläni ei ole edes 400 sataa 😂

    1. Voi ihanaa, tämä kyllä oli viikonlopun piristys! Kiitos <3

      Kuten jo tuohon Irinan kommenttiin vastasin, pienen tilin on oikeasti tehtävä hirmuisesti duunia jokaisen seuraajan eteen. Sullakin on niin kivoja kuvia, että varmasti saisit sadoittain lisää ihan tuossa tuokiossa!

  2. Hih, tämä ”KAIKKI muut” sai Instagramiin 82 uutta seuraajaa koko viime vuoden aikana. 😀 😀

    1. Okei, myönnetään että eivät nyt ihan kaikki 😀 Instassa oma aktiivisuus on todella tärkeää ja oikeasti pienen tilin on tehtävä töitä ja ansaittava jokainen seuraaja. Eli siinä mielessä olen kyllä ihan tyytyväinen – ja koska tiedän ettei oma tyylini vetoaa ihan kaikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *