Vuoden luetuimmat

Jaahas, 2017 olisi sitten paketissa ja luonnolliselta tuntuu päättää kulunut vuosi vuoden luetuimmat –listalla.

Jos lyhyesti summaan kulunutta vuotta, on se blogin osalta mennyt aika mukavasti. Vuoden aikana olen oppinut niin kirjoittamaan kuin valokuvaamaankin siinä määrin, että olen jopa voinut jakaa muutamia vinkkejä siihen liittyen teille lukijoille, joista moni itsekin viihtyy kameran takana. Yksi uusi vinkki olisi muuten tulossa heti vuoden 2018 ensimmäisenä postauksena.

pinossa_midmod_olohuone_29.12.2017 3

En täällä ole ehkä paljastanutkaan, mutta vuoden ajan minulla on ollut tavoitteena tehdä tästä blogista pieni sivutulo ja näyttäisi siltä, että ensi vuonna pieni tulovirta olisikin jo ihan mahdollinen. Kyseessä on kuitenkin ihan vain pieni puro joka soljuu kivien lomassa, mutta joka ehkä joskus voikin kasvaa hieman suuremmaksi virraksi. Mutta enempää en näin vähällä kokemuksella vielä vaadikaan.

Myös Instagramissa minulla on tavoite vuodelle 2018 ja se on kasvattaa seuraajamäärä maagiseen 10 000:een. Monelle se ei ole homma eikä mikään, mutta minun kapealla markkinallani siinä on jo hieman tavoitetta.

Mutta kiitos tästä vuodesta, inspiroidutaan yhdessä taas ensi vuonna! Tekstin lopussa on vielä pieni pyyntö teille lukijoille ja arvostan jos viitsitte vastata <3

Vuoden luetuimmat

beni-ourain-matto-sisustus

Se aito blogimatto

Tämä teksti käsitteli paimentolaismattoja ja sitä, ajattelevatko ihmiset edullisen samantapaisen maton ostaessaan sen mahdollisesti olevan kopio tai jopa kulttuurista riistoa. Tarkoituksella kärjistetty teksti herätti paljon keskustelua ja hyvä niin. (Kuva Sukhimatot)

16.10.17 5

Pentti tuli taloon

Kertoo ehkä jotain yhteistöitteni laadusta, kun kaksi niistä on luetuimpien top 5 –listalla? Tämä teksti myös yksi omista suosikeistani ja kyseinen jakkara on meillä aktiivisessa käytössä edelleen.

29.10.17 18

Tappoiko netti persoonallisen sisustamisen?

Tämä teksti on pohtiva kannanotto Hanna Sumarin blogitekstiin. Tämäkin herätti paljon keskustelua eri somekanavissa ja sai todella hyvän vastaanoton teiltä lukijoilta. Mikä olikaan sinun kantasi aiheeseen?

coffee

2017 Sisustusblogien most wanted

Huh, tämä teksti on ollut blogissa vasta päiviä ja heti se nousi luetuimpiin! Teksti on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, mutta jos et vielä pelannut mullakin on toi –bingoa, nyt on sen aika 😉 (Kuva Cooee)

kuinka paljon vuodessa voi kehittya kuvaajana 1

Kuinka paljon vuodessa voi kehittyä valokuvaajana?

Tässä tekstissä vertailin vanhoja kuviani uusiin ja kävin hieman läpi sitä oppimiskäyrää, jonka olen omalta osaltani käynyt tämän vuoden aikana. Erityisen tyytyväinen olen kehitykseeni ruokakuvauksessa.

***

Mutta tosiaan, yksi pyyntö minulla teille olisi: antakaa palautetta! Minusta on ihana lukea kommenttejanne ja nyt kaipaisin erityisesti rakentavaa palautetta; mistä haluaisit jatkossa lukea lisää tai onko jokin teksti jäänyt hampaan koloon kaivelemaan? Kaipaisitko blogiin enemmän reseptejä tai valokuvausvinkkejä? Vai toivoisitko minun pysyvän enemmän sisustusaiheissa? Sana on vapaa ja jos et sitä kommenttikenttään halua jättää, voit myös laittaa palautteesi sähköpostilla essi.raivio@gmail.com. Kiitos!

6 kommenttia “Vuoden luetuimmat

  1. Oman kehityksen seuraaminen kuvaajana ja kirjoittajana onkin hauskimpia asioita bloggaamisessa. Itselle visuaalisuus on tärkeää ja omien kuvien katsominen on aina yhtä kauheaa, aina on joku vika mikä häiritsee silmää. 😀 Iloa uuteen vuoteen Essi! <3

    1. Joo siis vanhat kuvat näyttävät ihan hirveiltä :’D mutta ainakin näkee kehityksen!

      Oikein hyvää alkanutta vuotta ❤

  2. Olen itse vasta vastikään alkanut seuraamaan blogiasi ja luen sitä yksinomaan oivaltavien ja omaperäisten sisustusjuttujen vuoksi. Olen lyhyessä ajassa saanut ihan huikean määrän inspiraatiota oman pesäni sisustamiseen, kiitos siitä <3

    1. Voi Fani kiitos! <3 Tuntuu todella hyvältä, kun joku kommentoi omia juttuja näin kauniisti. Kiitos ja toivottavasti blogini inspiroi sinua myös vuonna 2018 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *