Välipäivien aletärpit

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Toivottavasti pyhät sujuivat kaikilla rennosti ja suklaata riitti. Eilisen ja toissapäivän ainankin itse olen vain hengaillut villasukissa ympäri asuntoa välillä lukien ja välillä jumittuneena Sinkkuelämää-maratoonin ääreen. Nälän yllättäessä olen lämmittänyt jääkaapista vähän laatikoita ja sillä ollaan taas jaksettu seuraavaan suklaarasian aukaisuun asti. Tämä aivot narikkaan –lomailu tekee niin hyvää!

Vähän täytyy tietenkin ryhdistäytyä ja tehdä ainankin tänne blogiin pari juttua. Välipäivien alet ovat nyt käynnissä ja kotisohvalta käsin kävin tekemässä ikkunashoppailua Hemtexillä ja Stockmannilla. Stockalla oli todella kattava valikoima tuotteita alennuksessa ja ainankin Design Lettersin ja Iittalan ystävä löytää sielä varmasti jotain ostettavaa. Hemtexillä taas on 50% alennuksessa  laaja valikoima erilaisia puuvillasatiinilakanoita, joka on mielestäni pellavan jälkeen paras mahdollinen materiaali lakanoihin.

 

pinossa valipaivien aleloydot

Hayn Sinker-valaisin (koko L) 160€ (235€)
Rustic 3 kpl maljakkosetti 19,98€ (39,95€)
Broste Copenhagen keraaminen Slim-maljakko 5,47€ (10,95€)
Trendikäs Flora-maljakko 41€ (59,90€)
Iittalan Ovalis-maljakko 139€ (199€)
Iittalan Vitriini-rasia 31€ (52,90€)
Pellavalautasliina on ajaton, ekologinen ja kaunis vaihtoehto paperiserveteille 2,98 € (5,95€)
Lily-maljakon kansiosa pitää yksittäisen kukat kauniisti pystyssä 41€ (59,95€)
Kenwoodin Chef Sense XL –yleiskone on kannattava ostos vähän enemmän vaativalle kokille ja se on nyt kivassa alessa 615€ (879€). Jos en tuhlaisi koko välipäivä-budjettiani uuteen kameraan, hankkisin vihdoin tämän!

Essi / Pinossa - -
Posted in random, sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *