2017 – Vuoden parhaat

Päätin napata inspiraatiota WTD Natan postauksesta  ja kasata tämän vuoden parhaat hetket yhteen top-listaan. Natalle tapahtumia on kertynyt omien sanojensa mukaan kolmen ihmisen edestä, minulle tämä vuosi on ollut tasaisin ikinä.

Kuten kerroinkin jo, tasainen vuosini ehkä jo hieman oireilee horisontissa siintävää kolmenkympin kriisiä. Työ, asunto ja harrastuksen pysyivät samoina, mutta silti tähän vuoteen on mahtunut huippuhetkiä, joiden ansiosta tämäkin vuosi on muistamisen arvoinen.

IMG_9477 2

Valokuvaus

Olen vuoden aikana hurahtanut kuvaamiseen ja stailaamiseen oikein urakalla, ja siksi tämä pimeä vaihe on tuntunut vähän liiankin pitkältä. Vuoden aikana taitoni ovat kehittyneet niin syvättyjen tuotekuvien kuin loppuun asti stailattujen flatlay kuvienkin osalta, ja oikeastaan olen itsestäni aika ylpeä sillä saralla. Vaikka aina on kyllä parannettavaa!

IMG_7700

Ensimmäinen loma

Tänä kesänä pääsin viettämään ensimmäistä, kuukausipalkkalaisen kuukauden kesälomaa! Olipahan veikeä fiilis maata kuukausi takapihan terassilla ja saada silti rahaa tilille. Siihenhän voisi melkein tottua 😉

pinossa blogi rooma

Rooma

Maaliskuun reissu Roomaan herätti italialaisen mamman sydämeni ja haave kahden viikon road tripistä pitkin Italian viinitiloja heräsi. Vielä ensi vuonna matkaan ei ehkä päästä, mutta lähitulevaisuudessa tuo reissu siintää kyllä.

Fiiliksiä Roomasta pääsen kurkkamaan täältä ja täältä.

essi.tuu instagram pinossa blogi

Instagram

Ah, tuo kaksiteräinen miekka! Siinä missä Insta on aiheuttanut harmaita hiuksia ja angstikohtauksia kun teinitytölle konsanaan, on se myös antanut tänä vuonna niin paljon. Päällimmäisenä tietenkin upeat tyypit Suvi @retromoderni ja Virpi @storm_and_clay, joihin sain kunnian tutustua (muistaakseni) alkuvuodesta. Heistä kahdesta porukka on laajentunut 13 upeaan naiseen, joiden kanssa ollaan yhdessä märehditty lähteneitä seuraajia, shabow banneja ja muuttunutta algoritmia. Te kyllä tiedätte <3

IMG_9905

Blogin muutto

Blogini lukijamäärät eivät ole eivätkä varmasti koskaan tule olemaan huippuluokkaa, joten blogini huoliminen tänne Casaan oli oikeasti aika iso juttu minulle ja lyhyelle blogiuralleni.

Mitä lukijamääriin tulee, tiedän tyylini olevan aika haastava ja siksi kohderyhmäni on aika niche verrattuna siihen kuuluisaan moderniin skandiin. Mutta ei se mitään, teen tätä omaa juttuani omilla tavoitteillani ja katsotaan mihin se kantaa.

IMG_7974

Iän tuoma viisaus

Anteeksi, mutta oli pakko otsikoida tämä näin, vaikka ikää ei olekaan kertynyt eikä viisautta sitäkään vähään 😀 Näin alle kolmekymppisenä sitä vaan vuodessa kasvaa ihmisenä aika paljon ja olen huomannut tuon kasvun itsessäni. Sen huomaa pienistä asioista kuten siitä, että töihin ei oikeastaan jaksa meikata ihan yhtä paljon tai että järkyttävä juurikasvukaan ei ahdista niin, etteikö voisi lähteä korruptiolounaalle yhteistyökumppanin kanssa. Muutenkin huomaan olevani vähemmän naiivi kuin ennen ja itsevarmempi päätöksissäni.

Minulla on vahva fiilis siitä, että vuodesta 2018 tulee vielä parempi, toivottavasti teillä kutkuttelee samat vibat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *