Havuja, prkl!

pinossa_ 17.12.17 6

Viikolla lupailin teille kuvia männystä, jonka nappasin lenkiltä mukaan juurineen maljakkoon laitettavaksi, mutta josta en enää ennättänyt nappaamaan kuvia ennen pimeän tuloa. Kerroin myös ihanasta koristeideasta, jonka bongasin Musta ovi –blogista ja nyt nuo havukoristeet olisi valmiina tarjoiltavaksi kuvien muodossa!

pinossa havukoristeet 6

pinossa havukoristeet 7

Meillä on tekokuusi, joten aidot havut tuoksuineen ovat vähän must have –juttuja näin joulun alla. Havut tuoksuvat ihanasti ja jättimäisen oksan hakemisesta ja seinälle virittelystä saa myös autenttisen joulukuusi-kokemuksen, kun havuja varisee lattialle ja sohvatyynyille. Siinä imuroidessa muistaa hyvin, miksi siihen tekokuuseen silloin joskus päädyttiinkään. Helpommalla siis pääsee hakemalla metsästä pienen kuusen- tai männyntaimen, joka juurakon kanssa näyttää kirkkaassa maljakossa todelta kivalta ja trendikkäältä.

Jokamiehenoikeudet kieltävät vahingoittamasta kasvavia puita, eli jos omalta tai kaverin pihalta ei havuja pääse hakemaan, kannattaa nämä ideat jättää väliin. Hyvä olisi myös muistaa, että jouluisissa asetelmissa ihanat sammaleetkin on syytä jättää rauhaan samasta syystä.

pinossa havukoristeet 10

pinossa havukoristeet 11

Tämän sunnuntain suunnitelmiin kuuluu vielä pari blogijuttua, ja sen jälkeen aion lämmittää lasin glögiä ja katsoa jakson tai kaksi Frontier-sarjaa Netflixistä. Illalliseksi valmistuu toivottavasti maailman rapeimmat bataattiranskalaiset.

Ps. Vanhat lukijat varmaan muistavat, kuinka asetin tavoitteeksi saada Instagramissa 2000 seuraajaa vuoden loppuun mennessä? Noh, lukema on nyt 2175, kiitos teille kaikille! Joku kiva arvonta voisi kyllä olla paikallaan sen kunniaksi, eikö? Sovitaanko niin, että jos 3000 napsahtaa rikki vielä ennen vuotta 2018, niin järjestän oikein megasuperhyper arvonnan. Jos haluat kantaa kortesi kekoon, nimimerkkihän on @essi.tuu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *