Hillityt joulukoristeet

Jaahas, meidän kämpän kuvaukset on nyt taputeltu ja joulun laitto saa alkaa! Jos asia on mennyt ohi, kurkkaappa aikaisempi postaukseni.

Kuten jo aikaisemmin kerroin Inspiraatiota jouluun –postauksessa, tänä vuonna meidän joulu tulee olemaan hyvin hillitty ja maanläheinen. Kerroin myös traditiostani ostaa vuosittain uusi joulukoriste Stockmannilta, ja ainakin verkkokaupassa* näyttäisi olevan ihania tuotteita juuri sellaiseen jouluun, jota tänä vuonna päässäni vähän visualisoinkin.

Ostoksille ennätän itse vasta viikonloppuna, mutta kokosin kollaasiin alle jo joitain tuotteita, jotka saattavat päätyä ostoskoriin asti. Näiden lisäksi ostin jo Clas Ohlsonilta mustan paperitähden, jonka heti kuvaajan lähdettyä ripustin senkin yläpuolelle roikkumaan. Seuraavaksi pitäisi suunnata koirien kanssa lenkille ja napata samalla mukaan pari männynoksaa. Kuusenoksa olisi ehkä jouluisampi, mutta omaa silmää mänty pitkine neulasineen miellyttää enemmän.

 

MAANLAHEINEN JOULU

Lasinen joulupallo, jossa sisällä juuttinarua, 5,90€ täältä* / Lasinen joulupallo ruusukullalla, 5,90€ täältä*/ Lasinen joulupallo ornamenttikuviolla, 7,90€ täältä*Kaunis pellavahuopa, 119,90€ täältä*Folded-maljakko esimerkiksi pähkinöille, 85,00€ täältä*Ferm Living tuoksukynttilä keraamisessa purkissa, 34,00€/kpl taaimmainen täältä* ja etummainen täältä*/ Vera-koristekasvi, 9,90€/kpl täältä*Aarikan puinen Pisara-maljakko, 89,00 täältä*

Viikonloppuna olisi tarkoitus saada joulua vähän enemmän laitettua ja samalla kuvattua jo jotain Instassa julkaistavaksi. Lupaan laittaa pian myös jouluisia kuvia tänne bloginkin puolelle. Myös joulukortit pitäisi saada pian tehtyä ja teille näytille.

Mukavaa lähestyvää viikonloppua kaikille!

 

*mainoslinkki

2 kommenttia “Hillityt joulukoristeet

  1. Todella kivoja juttuja. Oma tyylini ei ole ehkä ihan samanlainen, mutta tuo kultavalkoinen joulupallo iskee ihan täysillä. Tykkään. Meidän olisi tarkoitus mennä valitsemaan lapsille omat kuusenkoristeet Stocmannilta, mistä on tarkoitus tehdä perinne meidän perheessä. Tytöt saavat ottaa kerätyt kuusenkoristeet sitten joskus mukaan omaan kotiin. Niin minä ainakin toivon.

    1. Kuulostaa ihanalta! Kertyyhän siitä ihan kiva setti kun monena vuonna pääsee valitsemaan mieleisensä. Ja ennenkaikkea jää kauniit muistot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *