Paniikkisiivousta ja valoa pimeyteen

Huomenna on niin jännä päivä, että olen panikoinut sitä mielessäni ja pari viikkoa. Meille tulee nimittäin toimittaja ihka oikean valokuvaajan kanssa! Alkuvuodesta kuvaaja Sari Rantanen bongasi kotimme Facebookista ja kysyi, olisiko minulla kiinnostusta tarjota sitä sisustuslehdille jutun aiheeksi. Iso pyörä lähti pyörimään ja nyt meidän kodista olisi oikeasti tulossa juttu lehteen, iik!

26.11.17 6

Kun sain viestin siitä että juttu on tilattu, olin ensin tietenkin todella innoissani. Soitin aivan innoissani äidille että jee, nyt mä olen vakavasti otettava sisustusbloggari! Ja heti sen jälkeen iski aivan jäätävä paniikki. Että kuinka nyt meidän koti oikeasti mihinkään lehteen kelpaa? Kun eihän täällä ole kuin pari hyvää kulmaa ja niin paljon omituisia ratkaisuja. Ja entä jos ovella toimittaja ja kuvaaja pettyvätkin todella pahasti? Eihän tämä ole täydellinen.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä riittämättömyyden tunteesta, joka jälleen iski todella vahvana. Olin oikeasti paniikkikohtauksen partaalla, kunnes Miksu sanoi: ”Hei, tämä on meidän koti. Jos ei kelpaa niille, niin olkoot tekemättä juttua.” Niin just, tämä on meidän koti, meidän näköinen ja tätä ei ole sisustettu ketään muuta varten. Ihan turha stressata.

26.11.17 3

Sen verran kuitenkin päätin silotella todellisuutta, että siirsin meidän vähän kituvan basilikan Herbieineen chilin luokse parvelle. En oikein ymmärrä miksi jo kaksi vuotta vanha basilika päätti yhtäkkiä alkaa kuolemaan. Ennen sen siirtoa vaihdoin sen hieman isompaan ruukkuun, siitä saattaa olla apua tai sitten se oli kohtalokas virhe. Vai olisiko basilikalle vain niin sanotusti tullut tunnin täyteen nyt? Onhan se jo kuitenkin vanha ja aika suureksi kasvanut.

Basilikan vesiviljelylaite oli valaissut todella hyvin keittiön pienen saarekkeen ja nyt kun se siirrettiin pois, tuli keittiöstä hieman pimeä. Onneksi ratkaisu oli kuitenkin nopea, sillä saarekkeen päällä oli sopivasti paikka valolle ja lamppukin löytyi ylimääräisenä varastosta. Valaisin on samanlainen, joka meillä on työhuoneessa. Olin suunnitellut sitä Pölyn ja Villan huoneeseen (eli siihen yhteen ylimääräiseen, joka toimii tällä hetkellä varastona), mutta se pääsikin nyt käyttöön keittiössä. Koska mikään muutos ei tietenkään jää ainoaksi, aloinkin jo pohtimaan kahden samanlaisen valaisimen hankkimasta saarekkeen ja ruokapöydän päälle. Ei siis kerrota avomiehelle vielä, mutta haluaako joku ostaa 70 cm Lokin…?

26.11.17 5

Perjantaina kävin työmatkalla kukkakaupan kautta tilaamassa syksyisen kimpun sohvapöydälle ja suunnittelin tulevan viikonlopun tehosiivouksen. Oikeastaan kuvaus sattuikin sopivasti, sillä joulusiivous on nyt kerrankin tehty hyvissä ajoin! Ja nyt kun kuvaus saadaan hoidettua, pääsen viimein laittamaan joulua <3

Essi / Pinossa - -
Posted in sisustus

2 kommenttia “Paniikkisiivousta ja valoa pimeyteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *