Olohuoneen sisustuksen kehitys vuodessa

29.10.17 16

Vuodessa yksi huone voi muuttua aika paljon muuttumatta oikeastaan ollenkaan. Olohuoneemme järjestys, sohva ja seinän väri ovat säilyneet muuttumattomina, mutta kaikki muu niiden ympärillä on pikkuhiljaa muuttunut kuukausien kuluessa. Vaikka mielestäni mitään en ole ostanut (ketä kuvittelen huijaavani tällä lauseella?), on olohuoneen sisustuksen kehitys vuodessa aika silmiinpistävää näin jälkikäteen tarkasteltuna. Vähän sama homma kuin valokuvaustaitojenikin kanssa.

Nyt minulle on sellainen olo, että olohuoneemme on aika valmis. Ainakaan mielesssäni ei juuri nyt ole yhtään suurta ideaa, jonka haluaisin toteuttaa siellä. Toki olen pohtinut seinän maalaamista tai kattovalaisimen hankkimista, mutta en niin vakavissani kuin esimerkiksi makuuhuoneen uudistamista. Pieniä muutoksia olen kuitenkin pähkäillyt ja jo kaksi vuotta paikallaan olleet taulut saattavat vaihtua kollaasiin tulevan kuukauden aikana. Uusia tauluja en vielä ole löytänyt, joten idean toteutus saattaa mennä tammikuunkin puolelle. Eihän tässä kiire ole.

Mutta tässäpä olisi kymmenen kuvan muodossa olohuoneemme vuosi ja samalla vielä pikainen katsaus kuvieni kehitykseen!

Joulukuu 2016:

Olohuoneessamme oli Annon villamatto sekä 80-luvulta peräisin oleva sohvapöytä. Matto on nykyisin makuuhuoneessa ja sohvapöytä varastossa, koska avomies ei anna hävittää sitä. Tyynyjä sohvalla taisi olla vain kaksi.

27-12-2016 3

Tammikuu 2017:

Tammikuussa olohuone näyttä aika samalta kuin joulukuussa, tosin jouluisa tyynynpäällinen on vaihdettu beigeen. Sohvan vieressä kituu yrttiruukku, joka kuolikin aina pian kuvan ottamisen jälkeen. Edes minttu ei selvinnyt talvea sisällä.

28.1.17 12

Maaliskuu 2017:

Maaliskuussa löysin uuden maton olohuoneeseen ja myös Pentti-jakkara muutti meille blogin puolivuotissynttäriarvonnan johdosta. Kolmiosaisesta sohvapöydästä ensimmäinen pala siirtyi varastoon ja sohvalle ilmestyi yksi tyyny lisää.

PENTTI.5jpg

Huhtikuu 2017:

Huhtikuussa siirsin kovaa vauhtia kasvavan peikonlehden sohvan viereen. Myöhemmin siinäkin tuli ahdasta ja peikonlehti muutti työhuoneeseen.

10.4.2017 9jpg

Toukokuu 2017:

Toukokuussa ensimmäinen riisikori ilmestyi myös valokuviini. Myöhemmin niitä tuli vielä pari lisää ja nykyisin kori on must have -somisteeni kuvissa.

13.5.17 1

Kesäkuu 2017:

Kesäkuussa sisustukseen ei tullut merkittäviä muutoksia, mutta selvästi minulla oli hieman hillitympi tai minimalistisempi vaihe menossa. Toisaalta sisustin ahkerasti terassia, joten kotimme sisätilat jäivätkin vähemmälle huomiolle.

11.6.17 5

Heinäkuu 2017:

Heinäkuussa vaihdoin roskiksesta dyykatun tv-tasomme sohvapöydäksi ja löysin uudet tuolit nettikirpputorilta parillakymmenellä eurolla. Tv-tasona toimi kuukauden ajan koirien metallihäkki, jonka päälle olin laittanut muutaman laudan. Super classy!

IMG_8916

Syyskuu 2017:

Syyskuussa betonipöytä meni vaihtoon ja sohvaa vastapäätä ollut kookos muutti sohvan viereen kasvivalon alle. Selvästi syksyn tullen myös tyynyt ja viltit lisääntyivät.

IMG_0047

Lokakuu 2017:

Lokakuussa tyynyt lisääntyivät entisestään ja sävyt vaihtuivat syksyisempiin. Myös supertrendikäs samettirahi ilmestyi olohuoneeseen.

29.10.17 14

Marraskuu 2017:

Olohuoneen itse askarreltu lamppu vaihtui Clas Ohlsonin polttimoon.

IMG_2187

Niin se tyyli vain elää vaikka aktiivisesti mitään ei teekään. Kuinka teillä on sisustuselänyt? Vai tarvitseeko sen edes elää?

2 kommenttia “Olohuoneen sisustuksen kehitys vuodessa

  1. Voi kuule, kyllä se elää ja erittäin aktiivisesti. Ja juuri tuolla ”mitään uutta en ole ostanut” -periaatteella. Muka. (hih hih…)

    Mutta oikeasti; aivan suurenmoisia muutoksia, vaikka oikeasti ne ovat olleet suht pieniä. Pienellä voi saada suuria aikaan! 🙂

    1. Heh, miten ne ruukut ja vaasit aina vaan ilmestyy sinne pöydälle 😉 teilläkin on kyllä niin ihanasti stailattu olkkari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *