Mattaa ja murrettuja sävyjä

IMG_2176

En tiedä teistä, mutta tällä hetkellä sisustuksessa matta ja murretut sävyt iskevät ja kovaa. Esimerkiksi saviruukkuja meille ilmestyi jo kesän aikana ja tekstiileissäkin olen pyrkinyt suhteellisen neutraaleihin sävyihin (jollei sinistä samettirahia lasketa). Nyt pyörähtäessäni Ikeassa mukaani tarttuivat myös nämä supersöpöt pienet ruukut.

Ruukkujen sävyt hipovat täydellisyyttä, toinen on täydellisen hempeä vaaleanpunainen ja toisen sävy on kuin suoraan Tikkurilan trendikkäimmästä sävykartasta. Ruukkujen muotokielissäkin on hauskoja retroviboja, niin söpöt! Ainoa miinus on se, että mielestäni näitä olisi saanut olla paketissa kolme kahden sijaan.

IMG_2187

IMG_2186

Ruukkujen väri toimii todella kivasti yhteen Annon pellavatyynynpäällisen kanssa, joka meillä on tällä hetkellä makuuhuoneessa. Ensin sovittelinkin ruukkuja sinne, mutta lopulta päätin tuoda ne olohuoneen pöydälle Sarpanevan kynttilänjalkojen viereen. Myös pitkään poissaolollaan huutaneet coffee table booksitkin pääsivät takaisin paikalleen. Valkokukkainen vahamyrtin oksa vielä viimeistelee asetelman.

IMG_2170

Olen myös aivan hullaantunut tuohon suolakivituikkuun. Sain sen avomiehen mummilta lahjaksi pari vuotta sitten, ja silloin se joutui suoraan kaappiin. Kesällä löysin sen ja yllättäen omaan silmään se olikin alkanut näyttämään todella hyvältä. Niin se maku vaan muuttuu! Suolakivenhän sanotaan puhdistavan ilmaa neutralisoimalla huoneilman sähkövarausta. Meillä huoneilmassa varmasti olisi parantamisen varaa (takka ja koirat), mutta itse en ainakaan ole mitään eroa huomannut. Onko teillä kokemuksia aiheesta? Vai onko ihan huuhaata koko väite?

Mielen vaihtumisesta puheen ollen, muistatteko kun mutustelin ajatuksella makuuhuoneen maalaamisesta tummaksi? Nyt kun tarkemmin mietin, niin murrettu persikkakin voisi olla aika kiva vaihtoehto…

4 kommenttia “Mattaa ja murrettuja sävyjä

  1. Lämpimät maanläheiset väritykset ovat kauniit ja yllätävää kyllä, meillä tuo samainen suolakivi ja sama sarpanevan kynttilänjalka😄. Väreillä voi tunnelman muuttaa nopeastikin! Hienoa, että rohkeutta löytyy taas värien käyttöön! Tikkurilan kuvabetalla voit testata miltä seinäsi näyttäisi eri väreissä!

    1. Hehe, sinne meni se meidän persoonallinen somistus 😉 en tiedä uskallanko kokeilla tuota Tikkurilan ohjelmaa, muuten avomies ei saa mua pideltyä enää yhtään! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *