Inspiroiva Instagram

29.10.17 16

Tuntuu, että olen viimeiset päivät vain toistanut itseäni, mutta voi luoja mikä työviikko on taas takana! Kuuden Pop Up –myymälän pystyttäminen ja kaikki siihen liittyvä ovat vieneet aikaa ja energiaa siinä määrin, etten ole oikein ehtinyt kunnolla keskittymään mihinkään muuhun. Koko viime viikon elin kahvilla ja leivällä, ja huono ruoka saikin oloni tuntumaan vielä entistä väsyneemmäksi. Jääkaapissa olisi ollut ainekset chili-katkarapupastaan ja muihin herkkuihin, mutta iltaruuaksi söinkin vain pussillisen karkkia tai yhden satsuman.

Casaan muuton jälkeen olen alkanut saada hieman enemmän kommentteja teiltä, mikä on aivan superihanaa! Pyrin hyväksymään ja vastaamaan kaikkiin mahdollisimman nopeasti, vaikka töissä kiire jatkuukin vielä pari viikkoa. Myös Instassa roikkuminen on jäänyt harmittavan vähälle (onhan @essi.tuu jo seurannassa?) ja sielläkin vastaaminen on kestänyt normaalia kauemmin.

29.10.17 22

Pienen avautumisen jälkeen mennään nyt siihen asiaan eli ihaniin IG-tileihin. Vaikka somessa hengailu on jäänyt vähän vähemmälle, olen kuitenkin löytänyt taas inspiroivia tilejä, jotka haluaisin jakaa teidän kanssanne. Aikaisemman listan samasta aiheesta löydät täältä.

Viime aikoina olen erityisesti alkanut kiinnittää huomioita feedien väriin ja kaunis sävymaailma onkin takuuvarma keino saada minut painamaan seuraa-nappulaa.  Tummien kuvien ohella olen myös tykästynyt kuviin, jotka ovat aika pitkällekin stailattuja ja sisältävät paljon sälää. Nopea vilkaisu seuraaviin tileihin kertoo myös sen, että kuvat joissa on jotakin pyöreää iskevät ja kovaa! Ehkä siinä onkin suositun tilin salaisuus? 😉

@andablum

andablum

@tatjanas_world_

tatjanas_world_

@ezgipolat

ezgipolat

@signebay

signebay

@h.rebel

h.rebel

Mitäs tykkäsitte näistä tileistä, oliko tuttuja vai löytyikö uutta seurattavaa?

2 kommenttia “Inspiroiva Instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *