Sisustustrendien aallonharjalla: samettirahi

29.10.17 15

Muutama postaus takaperin jo kirjoitinkin hyvin lämpimästä suhteestani samettiin ja nyt saaga saa jatkoa. Saanko esitellä: supertrendikäs samettirahi!

Sisustuslehdet ja –blogit ovat tarjonneet koko syksyn toinen toistaan ihanampia samettisohvia, -nojatuoleja sekä -raheja. Niin ihania, että vakuutuin vahvasti sellaisen sopivuudesta myös meille (sametti koiraperheessä ei muuten sitten edelleenkään ole se käytännöllisin ratkaisu). Koska joku järjen hippunen vielä kolisteli takaraivossa, päädyin sohvan uusimisen sijaan hankkimaan meille samettirahin.

29.10.17 13

29.10.17 6

Verkkokaupat ovat juuri nyt pullollaan toinen toistaan ihanimpia raheja (esimerkiksi Ellos, Jotex ja Hakola) mutta kierrätyksen nimissä päätin hankkia omani Tori.fi:stä, josta sopiva yksilö verhoiltavaksi löytykin 15 eurolla. Rahin muoto myös muistutti kivasti Hakolan vastaavaa tuotetta.

29.10.17 7

29.10.17 14

Olin ajatellut verhoilevani rahin hyvin tummansinisellä sametilla, mutta kangaskaupassa sainkin ahaa-elämyksen ja päädyin hieman kirkkaampaan sävyyn. Tiikkiseen sohvapöydän parina sininen toimiiyllättävän kivasti, vaikka kieltämättä meidän nykyisen maton kanssa yhdistelmä on aika eclectic. Noh, piristääpähän se ainankin mieltä harmaina päivinä!

Mitä te tykkäätte, löytyykö teidänkin olohuoneesta jo samettirahi?

Follow my blog with Bloglovin

8 kommenttia “Sisustustrendien aallonharjalla: samettirahi

    1. Kiitos! Torista tekee löytöjä kunhan vaan kulkee siellä silmät auki 🙂

  1. Näyttää todella kivalta. Minä hieman karsastan samettisohvia. Voi johtua lapsuuden kulahtaneesta vakosamettisohvasta ja sen aiheuttamista traumoista. 😀 Rahikin saattaisi olla allekirjoittaneelle liian rohkea ratkaisu, mutta samettityynyjä meidän sohvalle on tulossa lisää. Teille rahi kuitenkin sopii ja värikin on todella hyvä. Hinnasta puhumattakaan.

    1. Totta, tässä sametissa taitaa olla just se, että osa on siitä niin traumatisoitunut, ettei voi kuvitellakaan sitä enää omaan kotiin. Mulla saman asian ajaa valkoiset nahkasohvat 😀 mutta onneksi tyynyllä voi vähän hullutella!

  2. Ihana sävy tossa sametissa. 🙂 Muutenkin oon ihan hulluna ite kaikkeen samettiseen tällä hetkellä. Omaan sisustukseen ei vain oikein sovi, voi kun sopisi! Pitäisi tehdä aika rankalla kädellä muutoksia, että saisin sopimaan 🙂 Ihan loistava idea muutenkin että ostit kierrätettynä rahin ja verhoilutit sen!

    1. Kiitos Nina, tosin en verhoiluttanut vaan ompelin itse nopea hupun vanhan kankaan päälle 🙂 Muatta kyllähän aina yksi tyyny sopii sinne tai tänne 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *