Tervetuloa Pinossa-blogin pariin!

29.10.17 2

Hei ja tervetuloa blogini uuteen kotiin tänne Casaan! Toivottavasti vanhat lukijat löysivät perille ja uusia tuttavuuksiakin on saatu jo paikalle. Ihan ensimmäisenä postauksena ajattelin lyhyesti esitellä itseni.

Olen Essi ja kirjoittanut blogia reilun vuoden. Blogini syntyi sattumien sarjan kautta, joka syntyi tarpeesta opetella kirjoittamaan ja tuottamaan sisältöä paremmin. Tein töissä naurettavan paljon kirjoitusvirheitä enkä osannut oikolukea tekstiäni lainkaan. Ja niin päätin aloittaa kirjoittamaan. Koska aloitin bloggaamisen vain harjoitusmielessä, aloitin kirjoittamaan hyvin laajalla aihepiirillä. Kuukausien kuluessa huomasinkin olevani elementissäni sisustuksen ja ruuan parissa. Pakollisessa kirjoittamisesta tuli intohimo ja ruokakuvien stailauksesta rakas uusi harrastus.

29.10.17 4

Asun avomieheni ja kahden karvalapsemme kanssa 90-luvulla rakennetussa paritalossa, jonka olemme remontoineet lattiasta kattoo viimeisen parin vuoden aikana. Kotimme on sekoitus bohoa, midmodia sekä trendikästä skandia (minimalistinen skandinaavisuus on kyllä hyvin piilotettu) ja tyylien kirjo täydentyy aina uusien kirpputori hankintojen myötä. Kotimme muuttuu koko ajan ja uusia sisustushankintoja tehdessä menen fiilis edellä.

Blogin lisäksi harrastuksiini kuuluu agility, jota treenaan tällä hetkellä mittelspitzini kanssa 2-luokassa kisaten. Olen myös innokas Masterchef Australia fani sekä lukutoukka. Yksi kaikkien aikojen suosikkidekkareistani on Tess Gerritsenin Lapsen sydän – vahva suositus muutenkin ladyn koko tuotannolle !

29.10.17 16

Blogini tulee päivittymään muutaman kerran viikossa. Blogin lisäksi aktiivista some-elämää vietän Instagramissa, jossa feedini päivittyy uusilla kuvilla päivittäin. Ottakaahan siis sielläkin seurantaan @essi.tuu!

Pidemmittä puheitta, kiitos kun liityit seuraan ja toivottavasti tapaamme jälleen myöhemmin tällä viikolla!

 

Ps. Blogin siirrossa osa kuvista meni huonolaatuisiksi. Asiaa korjataan parhaillaan ja kohta kaiken pitäisi varmasti olla kunnossa.

Essi / Pinossa - -
Posted in bloggaus, random

8 kommenttia “Tervetuloa Pinossa-blogin pariin!

    1. Hei Marjukka, kiitos ja aivan mahtavaa päästä mukaan tähän porukkaan 🙂

    1. Kiva kuulla ja kiitos Jossu 🙂 Oon kyllä innoissani kun pääsin tähän porukkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *