Blogi muuttaa!

16.10.17 10

Kyllä, St. Black ja blogger jäävät historiaan ja 1.11. alkaa blogiurani uusi aika: Siirryn uudella Pinossa-nimellä bloggamaan Casa Blogien alle. Marraskuusta alkaen blogin löytää siis osoitteesta http://pinossa.casablogit.fi.

Kun kerroin aikaisemmin nimenvaihdoksesta, osa teistä jo varmasti osasikin arvata, että kuvioon kuuluu muutakin. Siitä hetkestä, kun allekirjoitin bloggaajasopimuksen olenkin malttamattomana odottanut milloin pääsen kertomaan myös teille nämä uutiset. Olen superinnoissani ja oikeastaan aika ylpeäkin itsestäni, kun vuoden bloggaamisen jälkeen pääsen liittymään Casan blogiperheeseen.

Blogin siirrosta johtuen postauksissa tulee nyt pieni tauko. Muutaman päivän totuttelen uuteen alustaan, mutta ensimmäisen postaus Casa Blogien puolella olisi tarkoitus julkaista heti ensimmäinen tai toinen päivä. Muutto ei sen kummemmin (ainankaan vielä) tule vaikuttamaan blogin sisältöön, joten myös reseptit tulevat pysymään mukana sisustuspainoitteisesta sivustosta huolimatta.

Nähdään siis muutaman päivän päästä osoitteessa http://casablogit.fi/ 🙂

16.10.17 9
___

Translation:
Blog has a new home!

Essi / Pinossa - -
Posted in bloggaus, random

6 kommenttia “Blogi muuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *