Jänniä uutisia: Blogin nimi vaihtuu!

14.10.17. 5

Reilu vuosi sitten blogiurani alussa päätin valita blogini nimeksi St. Black, sillä käytän pääasiassa mustia vaatteita ja mielestäni nimi oli todella cool. Puoli vuotta tuosta tajusin, että olenkin sisustusbloggari ja että nimeni on aivan p*ska. Blogissa ollaankin nyt siis jännän äärellä, sillä kuun vaihteessa nimi menee vaihtoon!

Voin rehellisesti myöntää katuneeni ottamaani nimeä. Kuinka perustaa hyvä blogi -oppaissa ensimmäisenä kehoitetaan valitsemaan sopiva nimi (jopa ehkä suomenkielinen), joka kuvaisi blogia jollain tavalla. Itsehän en tätä neuvoa noudattanut lainkaan ja jätin myös googlaamisen hieman liian vähälle; st. black taitaa nimittäin kaiken kukkuraksi olla vielä automalli…

Uusi nimi onkin vähän pidempään kypsynyt kuin aikaisempi ja kuun vaihteessa blogin nimi ja osoite sen myötä muuttuu. Pohdin uutta nimeä pitkään, kunnes kipinä uudelle nimelle tuli Miksun pikkusiskon suusta kysymyksen muodossa: ”miks teillä muuten on näin paljon kirjapinoja joka paikassa?” Pinossa. PINOSSA. Siinä se oli.

Marraskuussa siis blogin banneriin vaihtuu komeilemaan nuo seitsemän kirjainta. Mutta miltä se banneri näyttäisi? Olen pohtinut muutamia vaihtoehtoja, ja nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteen!

1.
pinossa-banneri4

2.
pinossa-banneri3

3.
pinossa-banneri2

4.
pinossa-banneri1

Kolahtiko joku ylläolevista? Tai oli muuten vain parempi kuin toinen? Vai olisiko sinulla kentien vieläkin parempi idea?

Nimenmuutoksen lisäksi blogissa tapahtuu vielä muutama muutos ennen joululomalle hiljentymistä. En millään malttaisi olla kertomatta, mutta pidetään suu supussa nyt vielä hetken 🙂

Ja jutulle Eikä, katossa reikä! on tullut myös jatkoa. Viikonloppuna saatiin uudet paneelit paikalleen, ja nyt olohuone vaatisi vähän listoitusta ja maalia. Täytyy sanoa, että kattopaneelien vaihtamisella oli todella iso vaikutus tilan ilmeeseen, vaikka kyseessä on niinkin korkea huone. Kirjoitan siitä tarkemmin kunhan loput pikkuhommatkin valmistuvat.

___

Translation:
1st of November blog’s name will change to Pinossa, which means ”on pile” in Finnish. Yay, I’m so exited!

Essi / Pinossa - -
Posted in bloggaus, random

12 kommenttia “Jänniä uutisia: Blogin nimi vaihtuu!

 1. Vau. Tosi rohkea veto lähteä muuttamaan nimeä. Arvostan. Ja uusi nimi on todella hyvä.
  Noista bannereista oman ääneni annan numerolle 2. Ihan vain, koska se miellyttää omaa silmää kaikkein eniten.

  Onnea vielä muutokseen!

 2. Kiitos Jenni, vaikka eihän tämä nyt ehkä niin kovin rohkeaa ole… 🙂 Tulo niin hyvä sauma muutokselle.

  Kiitos mielipiteestä, kakkonen näyttää saavan ääniä tässä vaiheessa!

 3. Jos totta puhutaan, mäkin olen pohtinut blogin nimen muuttamista. Jotenkin vaan ei iske tuo vanha nimi, vaikea ymmärtää mistä se tulee ja viittaa valkoiseen. Nimi tulee siis meidän talon nimestä, joka tulee Seitsemöstä veljeksestä. En vaan oo keksinyt parempaa, enkä tiedä miten muutos kannattaisi toteuttaa. Vaikeeta. Mut onnea sinulle ja uudelle nimelle! Tykkäsin kyllä vanhastakin, mut uusikin on kiva. Ääni logon kakkosvaihtoehdolke.

 4. Moi Kati ja kiitos kommentista! Totta, en kyllä olisi itsekään arvannut mistä nimesi tulee. Muutosta pohtiessa uusi nimi onkin vaikea keksiä, sillä jotta se kannattaa pitäisi nimen olla oikeasti paljon parempi kuin vanha. Ja jotenkin muiden nimet kuulostavat aina todella hyviltä mutta sitten omat vaihtoehdot ovat vain outoja 😀

 5. Ääni vaihtoehdolle numero kaksi! Ykkönen olisi suosikkini, jos ne kirjat olis pinossa eikä rivissä – jos kääntyy niin äänestän uudestaan! 😀

 6. Samat pohdinnat täälläkin, uusi blogin nimi on jo valittu, banneri vielä tekemättä. Tykkään tästä sun uudesta nimestä ja kaikista vaihtoehtoista paljon! Ja muuten sama homma mullakin, aluksi ajattelin kirjoittavani ihan eri aiheista, en vielä siis silloin tiennyt, että minusta tulee sisustuspainotteinen bloggaaja ja nimi on sen mukainen.

 7. Kiitos Suvi! Juu kyllä tämä nimen valinta on vaikeaa, varsinkin kun aloitti bloggaamaan vähän kaikesta. En malta odottaa että paljastat oman uuden nimesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *