Pehmeää tunnelmaa kylpyhuoneeseen pikkurahalla

kylpyhuoneen sisustus6

Eihän siitä ole kun pari viikkoa, kun mietiskelin kylpyhuoneen stailaamista boheemimmaksi. Olin jo päättänyt hankkia uudet pyyhkeet Annolta ja harkitsin myös maton ostamista kylpyhuoneeseen. Habitaressa tutkailinkin erään mattoja myyvän eettisen yrityksen tarjontaa. Sieltä mukaan ei mattoa tarttunut ja oikeastaan hyvä niin: seuraavalla viikolla löysin sopivan maton naurettavan edullisesti.


En kovin usein suuntaa Tokmannille tekemään sisustushankintoja, mutta nyt pyörähdin siellä nopeasti ostamassa uuden kasvoveden. Käytävän alelaarissa oli houkuttelevasti tarjolla mattoja ja kappas, sieltä pinon alta löytyi tämä ihana puuvilla-hamppumatto. Ja hintaa oli vain seitsemän euroa. Matto oli viimeinen kappale, joten kovin kauaa ei ostopäätöstä tarvinnut miettiä.

Tietenkin eettinen matto olisi ollut ajatuksena paljon parempi (varsinkin koska hiljattain kirjoitin tästä), mutta tämä tarjous oli ohittamaton. Ja matto on oikeasti todella kaunis ja kivoista materiaaleista valmistettu.

kylpyhuoneen sisustus2
kylpyhuoneen sisustus5

Näihin kuviin stailasin kylpyhuonetta vähän enemmän kun viimeksi. Nostin riisikorin keskelle lattiaa ja kannoin työhuoneesta traakkipuun sen kaveriksi. Lisäksi sytytin altaan reunalle pari kynttilää ja laitoin lasiin syksyisen kukkakimpun oksia. Vohvelikankaisen pyyhkeen heitin rennosti altaan reunalle ja tadaa, hetkessä kylpyhuone muuttui kutsuvaksi ja rennommaksi!

Stailausta varten hankin maton seitsemällä eurolla ja pyyhkeet noin 15 eurolla. Kaikki muu löytyi valmiiksi kotoa, piti vain käyttää vähän mielikuvitusta ja päättää, että esimerkiksi kirjoilla somistaminen kosteassa tilassa on sittenkin ihan okei. Erityisesti pidän myös ideastani käyttää messinkisiä kehyksiä ilman taustaa ja lasia, eli siis vain kehyksinä, altaan reunalla.

kylpyhuoneen sisustus1
kylpyhuoneen sisustus4

Oikeastihan tämä stailaus on vähän huijausta, koska riisikori on vain tiellä keskellä lattiaa ja traakkipuu ei viihtyisi ikkunattomassa kylpyhuoneessa. Kynttilöitä voisin kyllä omaksi ilokseni poltella iltaisin, mutta 100% todennäköisyydellä jätän sen tekemättä. Mutta hei, tulipahan kivoja kuvia 😉 Sen verran näissä kuvissa on realismia, että jätin hanat pesemättä ja heijastukseni photoshoppaamatta.

Pitkästä aikaa kuvasin muuten keinovalossa. En voi sanoa olevani ylpeä kuvien valaistuksesta, mutta näin myöhään illalla blogatessa ei ole muita vaihtoehtoja. Tasoero näiden ja edellisen postauksen kuvilla on jäätävä, mutta ehkä me kyetään nyt elämään sen kanssa.

___

Translation:
Earth tones and boho vibes in bathroom.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *