Pellavaa, kiitos!

24.9.17 3

Olen aivan rakastunut pellavaan. Pellavalakanat, -saunatuotteet, -verhot… You name it! Vuosi sitten ostin Ikeasta valkoiset pellavalakanat ja niistä ovat tulleet suosikkini. Puuvillaisia käytän enää vain sen hetken, kun pellavaiset ovat pesussa. Pitäisi ostaa toisetkin, niin ei tarvitsi kärsiä puuvillan välissä enää lainkaan 😉

Sisustuksessa vahva trendi on nyt luonnon tuominen sisälle ja sitä myötä myös aitoja materiaaleja nähdään sisustuksessa entistä enemmän. Ja juurikin pellavaa on nyt tarjolla lähes jokaisen mahdollisen kodintekstiilin muodossa. Ekologisesti tarkasteltuna pellava on muuten yksi parhaista materiaaleista, joten mikäs siinä. Jee!

24.9.17 1
24.9.17 4

Aikaisemmin fiilistelinkin jo Annon paluuta ja ostoslistalla olivat jo vohvelikankaiset käsipyyhkeet. Pyyhkeet hankin Habitaresta, mutta samalla mukaan tarttui myös pellavainen tyynynpäällinen. Pellavan luulisi olevan ostohetkellä hieman karheaa, mutta tämä esipesty tyynynpäällinen oli jo valmiiksi hurmaavan pehmeä. Myös laadunvalvontaa suorittava blogikoira huomasi saman ja omikin tyynyn itselleen vielä samana viikonloppuna.

24.9.17 6
24.9.17 5

Tässä tyynyliinassa on tarjolla ihania sävyjä, mutta Habitaresta ostin marjapuuron hurmoksessa tämän nougatin sävyisen, joka taittaa kauniisti vaaleanpunaiseen. Väri on aivan täydellinen tummansinisiä samettityynyjä vasten. Tarjolla oli myös kauniita hiekan ja harmaan sävyjä, joista joku tulee varmasti vielä hankittua. Onhan uudet tyynynpäälliset niin helppo tapa piristää koko olohuoneen ilmettä!

___

New cushion from Finnish Anno Collection. STRONG recommend for this super soft washed linen!

2 kommenttia “Pellavaa, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *