15 random faktaa -haasteen parhaat palat

IMG_7974

Sain jokin aika sitten uudelta Insta-kaveriltani Virpiltä haasteen kertoa 15 faktaa itsestäni. Elokuun alussa julkaisin tämän Instagramissa, mutta nyt ajattelin kertoa parhat faktat haasteesta myös täällä blogin puolella. Tämähän on aika ennennäkemätöntä sisältöä täällä, sillä parhaani mukaan yritän vältettä tarinoimasta itsestäni.

Odottakaahan muuten viimeistä faktaa, lupaan että kuolette nauruun!

1. En voisi elää ilman koiria

Taisin olla kaksi, kun meille tuli ensimmäisen kerran koira ja siitä asti ne ovat aina kuuluneet elämääni. Kun muutin pois kotoa 19-vuotiaana hehkutin, etten enää tarvitse tarraharjaa ja että voin vihdoin käyttää mustia vaatteita huolehtimatta valkoisista koirankarvoista. Kesti puoli vuotta ennen kuin karvalapsi Pöly muutti meille.

2. Tarvitsen tilaa

En voisi kuvitella asuvani pienessä yksiössä kaupungissa. Täytän äärimmäisen tehokkaasti kaiken käytössä olevan tilan ja tällä hetkellä sata neliötä kahdelle ihmiselle tuntuu hyvältä. Vuoden päästä sekin käy varmaan ahtaaksi…  ÄITI, EN NYT TARKOITA TÄLLÄ SITÄ MITÄ LUULET!

3. Minulla on todella huono huumorintaju

Tai siis tietenkin loistava, muut eivät vain tajua sitä. Ja sarkasmi on muuten tosi vaikea laji kirjoitettuna.

4. Kaipaan baariläppää

Työskentelin lähes kuusi vuotta baarimikkona ja ainoa asia, mitä kaipaan niistä ajoista on baari-huumori. Oikeasti, humalaiselle asiakkaalle pystyi sanomaan mitä tahansa niin kauan kuin vain hymyili perään! Ja huumorin taso neljältä aamulla on yleensäkin aika hyvä.

5. Olen ollut aito punapää

Sain todella paljon enemmän tippiä tarjoilijana kuin sanoin olevani aito punapää. Ja reppanat vielä uskoivat!

IMG_90582

6. Olen superhuono raha-asioissa

Kuun lopussa minulla on yksi taktiikka mitä tulee tilini saldoon: en tarkista sitä vaan kuvittelen sen olevan sama kuin kaksi viikkoa sitten.

7. En tiedä suosikkiruokaani

Jos minun pitäisi valita yksi ruoka, jota pitäisi syödä koko loppu elämäni ajan, en osaisi päättää. Todennäköisesti paniikissa valitsisin maksalaatikon (rusinoilla, of course).

8. Pyöritän työmatkoilla yhden hengen musikaalia

Tämä on todellinen syy sille, miksi en käytä julkisia työmatkoillani. Nautin omasta äänestäni niin suunnattomasti, että laulan radion mukana niin kovaa kuin vain keuhkot antavat periksi. Ja koska kyseessä on musikaali, kuuluvat eleet oleellisena osana esitykseen. Parasta matkaseuraa, I know.

9. Olin ernu

Voi kyllä! Niistä ajoisa mustuttaa mm. tämä Hel-looksiin päätynyt kuva. Kaunista, eikö? :’D Tämä opetuksena kaikille nuorille somettajille, sitä ei saa ikinä pois.

___

Translation:
Best of 15 random facts -challenge. All facts in English here.

Essi / Pinossa - -
Posted in instagram, random

6 kommenttia “15 random faktaa -haasteen parhaat palat

  1. Täytyy tunnustaa, että en edes tiedä mitä ernu tarkoittaa. 😀 Mutta söpöltö näytit kuvassa, tyyli on kyllä muuttunut radikaalisti. 😉

  2. Ernu (=erilainen nuori, usein kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista) taitaa olla jo vähän katoava sana, jota jonnet ei enää muista 😉 Voi sitä aikaa kun oli ernut, lissut ja fruittarit!

    Tyylissä on joo kyllä tapahtunut pientä parannusta, voin vain kuvitella mitä äiti on ajatellut kun olen lähtenyt kaupungille tuollaisena :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *