Inspiroivat Instagram-tilit

home of four
Kuva: @home.of.four

Olisi taas aika jakaa muutama inspiroiva IG-tili teille lukijoille. Kuten jo aiemmin kerroinkin, olen kesälomalla viihtynyt Instassa hieman normaalia enemmän, ja uutta inspiraatiota onkin kertynyt rutkasti. Erityisesti vintage- ja bohohenkiset kodit saavat tällä hetkellä sydämeni sykkimään ja tasaisesti niitä onkin ilmestynyt seurattavien listalle. Inspiraatiota on tullut ja omaa kotiakin on tullut katsottua taas sillä silmällä. Sisustusjuttuja saattaa olla siis luvassa!

On oikeasti ihan hyvä, että yritän nyt pysyä näissä sisustusaiheissa hetken. Kesälomalla, kun oli aikaa kokkailla ja testailla reseptejä tänne blogiin, lihoin lähes 5 kiloa. Ja koska blogilta ja muilta harrastuksilta ei irtoa aikaa vatsalihasliikkeille, aion pitäytyä hetken ainostaan näissä silmäkarkeissa:

@kismet_house

Lähes 86 000 seuraajaa sen tietää, tämän naisen tyyli on vertaansa vailla! Voisin koska tahansa lähteä au pairiksi tänne. Rakastan, siis rakastan noita retroviboja ja nuo konjakin sävyiset nojatuolit <3 Tässä kodissa vilahtelee retrokalusteiden lisäksi myös kunnon klassikoita ja tämän hetken must have -tuotteita.

kismet house

@home.of.four

Home of Four taisi olla ensimmäisiä, todella bohoja tilejä jotka otin seurantaan. Tässä kodissa minua viehättää kasvit, macramet sekä rottinki. Koti on täynnä materiaaleja ja tekstiilejä, jotka värien tulvasta huolimatta ovat silti sulassa sovussa keskenään.

home of four

@styleachterover

Tämän tilin kohdalla koin ensimmäisen kerran sellaisen ahaa-elämyksen, että sisustuksen sielunsiskoni ovatkin Tanskassa ja Hollannissa. Vaikka siis kotini ei ole lähelläkään tätä, natsaa makumme silti aika hyvin yksiin. Onkohan siellä vähemmän valkoisia koteja…? Oli miten oli, tämä on mielestäni bohoa skandia parhaimmillaan.

styleachterover

Minun silmään aivan ihania tilejä! Tykkäsittekö te ja lähteeko joku seurantaan?

___

Translation:
Few inspiring IG-account <3

6 kommenttia “Inspiroivat Instagram-tilit

  1. Tuo viimeinen vaikutti sellaiselta, jota itsekin voisi seurata. Vaikka tietysti kauniitahan kaikki olivat. 🙂 Jotenkaan en itsekään löydä omaa tyyliäni mistään muualta, vaikka yritänkin pitää vaaleana ja kevyenä sisustusta. Jotenkaan vaan Hay-pöydät yms. eivät ole oma juttuni vaan taidan mieltyä enemmän näistä saman tyyppisistä kuin tässä olivat nämä Insta-tilit. 🙂

  2. Kiva kun löytyi mahdollisesti uutta seurattavaa 🙂 hayn pöydät ei oikeen meillekään sovi, ja vaikka bohokaan ei ole mun tyyliä, viehättävä nämä minua vaan jotenkin! Viimeisessä varsinkin on vähän sitä niukkaa skandaalin mukana 🙂

  3. Jokaisesta löytyi jotain mistä tykkäsin <3
    Insta on kyllä paikka mistä saa ihan mielettömästi kivoja ideoita ja joskus jopa ihan edullisiakin sisustusratkaisuja.

  4. Kiva kun löytyi jotain inspiroivaa! Insta on kyllä loistava tuohon tarkoitukseen ja nyt uuden kokoelma-ominaisuuden ansiosta ehkä jo jopa parempi kuin Pinterest 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *