Instagram giveaway

_MG_7911[1]

Uskon tavoitteisiin. Kun asettaa itselleen tavoitteita, vaikka ihan pieniä baby steps -tavoitteita, tuntuvat saavutukset vähän paremmilta kun niihin yltää. Kun asettaa tavoitteita, voi myös palkita itsensä onnistumisesta esimerkiksi Instagram-kilpailulla.

Vuoden alussa päätin, että alan vähitellen tehdä Instagramista tärkeämpää kanavaa itselleni. Ensimmäisenä tavoitteena minulla oli kasvattaa seuraajamäärää tukemaan mm. tätä blogia ja asetin itselleni pienet tavoitteet motivoimaan yritystä. Realistina en edes yrittänyt saada yhdessä yössä tuhansia seuraajia, vaan asetin baby steps -tavoitteet: maaliskuussa 400 seuraajaa ja heinäkuussa 800.

Ensimmäiseksi opettelin valokuvaamaan vähän paremmin ja kiinnostavammin. Analysoin kuviani ja niiden saamia tykkäyksiä ja tarkkailin myös muiden kuvia. Kesälomalla minulla oli viimein aikaa paneutua omaan Instagram-tiliini oikein kunnolla. Heinäkuun alussa oivalsin, että sisustukselliset tyylisielunsiskoni ovatkin Tanskasta ja Hollanista, ja että esimerkiksi tunniste #scandinavianinterior ei palvele minua yhtään (olenhan kotoisin täältä, mutta tyylini ei ole kovin skandi). Parempia tunnisteita etsin samantyylisten tilien kautta ja aika äkkiä seuraajia alkoikin tulla kivasti. Pääsin myös mukaan co-hostaamaan #mystylishspace ja #myinteriormydecor -pelejä, jotka myös toivat oman osansa seuraajista.

Heinäkuun lopulla tuo maaginen 800 napsahti täyteen ja itse asiassa heti perään 900! Päätin palkita itseni tästä saavutuksesta järjestämällä Instassa pienen arvonnan seuraajilleni: Arvon kaikkien tähän kuvaan kommentoineiden kesken koristetyynyliinasetin. Settejä on kahta mallia, turkoosi ja keltainen, ne ovat käsintehtyjä ja kokoa 50 x 50 cm. Menkäähän tästä linkistä osallistumaan! 🙂

_MG_7910[1]

Luonnollisesti minulla on myös uusi tavoite. Hieman pohdin, uskallanko kertoa sen teille. Tavoitteen ääneen sanominen tuntuu jopa vähän pelottavalta. Noh, kerrotaan sekin nyt sitten: uusi tavoitteeni on kerryttää vuoden loppuun mennessä 2000 seuraajaa. Se muuten tekee 6,7 seuraajaa päivässä, iik!

___

Translation:
I have a small giveaway on my Instagram page, check it out and take a part! 🙂

4 kommenttia “Instagram giveaway

  1. Kiva postaus, kiitos siitä! Itsekin olen yrittänyt pikku hiljaa antaa aikaa enemmän installe, mutta tällä hetkellä tuntuu olevan liian monta asiaa pöydällä saman aikaisesti, etten ole onnistunut siinä. Täytyy tässä loman jälkeen vähän priorisoida ja laittaa ihan paperille ylös tavoitteet tärkeysjärjestykseen. Hyvä tavoite sinulla, tsemppiä! 🙂

  2. Kiitos Eevi kommentista!
    Insta syö aivan järkyttävän paljon aikaa, oikestaan kaiken ylimääräisen. Vaikka nehän ovat kyllä niitä kuuluisia valintoja 😉

    Tsemppiä myös sinulle yritykseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *