Pride-viikon ikkunasomistus

IMG_6900

Väri ja ilo täyttää jälleen Helsingin Pride-viikon alkaessa! Halusimme myös töissä osallistua tapahtumaan ja teeman hengessä puimme Pohjoisesplanadin myymälämme ikkunan sateenkaaren väreihin.

Tämän somistuksen ideointi ei ollut siitä helpoimmasta päästä, vaikka somistuksesta tulikin lopulta aika yksinkertainen. Myymälässämme käy varsinkin näin kesäisin paljon aasialaisia turisteja, jotka valitettavasti ovat vielä aika konservatiivista porukkaa. Täytyi siis keksiä somistusidea, joka sopisi teemaan mutta samalla miellyttäisi myös kaupunkiin saapuvia turisteja.
Tuttuun tapaan selailin jälleen Pinterestistä inspiraatiota ja sain idean jättimäisestä viukasta. Viuhkan tein kapalevystä leikkaamalla ja osan siitä maalasin mustaksi akryylimaalilla. Viuhkan paneelit leikkasin myös kapalevystä ja päällystin kesämalliston sifonkisilkkihuiveilla, joista sattui juuri sopivasti löytymään lähes oikeat sateenkaaren sävyt.

Pahoittelen hieman heikkoja kuvia, kirkkaana päivänä ikkunan kuvaaminen vain on mahdotonta.

IMG_6881_2

IMG_6910

Eihän tämä somistus varsinaisesti tuotteita esittele tai myy, mutta tärkeämpää meille onkin osoittaa tukemme: me rakastamme kaikkia värejä!
___
Translation:
We love all colors! Silk scarf window display for Pride week.

2 kommenttia “Pride-viikon ikkunasomistus

  1. Olen ennenkin ihaillut näitä somistuksiasi – vitsi, että olet taitava! Ihan mielettömän onnistunut yhdistelmä liberaalia Pride-viikkoa ja konservatiivista tyyliä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *