Kun koira sai IG-tilin

11.6.17 11

Mä tein just koiralle Instagram-tilin.
Kyllä hulluksi on mennyt tämä homma, mutta näin vaan pääsi käymään! Sunnuntaina vähän hetken mielijohteesta päätin perustaa meidän vanhemmalle koiralla oman IG-tilin. Pölyllä on taipumusta ängetä aina kuviin kun yritän jotain napsia omalle tililleni joten, why not.

Oikeastaan pidän Pölyn uutta tiliä myös testinä: kuinka paljon seuraajia yksi koira voi saada ja missä ajassa ilman, että tilillä varsinaisesti tehdään sen kummempia. Pöly ei siis kommentoi ja tykkäile muiden kuvista seuraajien toivossa vaan homma menee omalla painollaan. Sen verran lupasin Pölyä projektissa auttaa, että täällä kirjoitan asiasta lyhyesti. Ottakaahan siis seurantaan 

@poly_the_kleinspitz

11.6.17 10

11.6.17 9

Oikeastaan pidän Pölyn uutta tiliä myös testinä: kuinka paljon seuraajia yksi koira voi saada ja missä ajassa ilman, että tilillä varsinaisesti tehdään sen kummempia. Pöly ei siis kommentoi ja tykkäile muiden kuvista seuraajien toivossa vaan homma menee omalla painollaan. Sen verran lupasin Pölyä projektissa auttaa, että täällä kirjoitan asiasta lyhyesti. Ottakaahan siis seurantaan @poly_the_kleinspitz!

Lupasin jo, että jos Pöly saa omalla söpöllä naamallaan enemmän seuraajia kuin minä, pääsee Pöly rentoutumaan koirakylpylään hierontaan tai vesiterapiaan. Pöly on jo aika varma voitostaan ja alkoikin jo valita turkin sävyyn sopivaa pyyhettä.

___
Translation:
My dog is on Instagram go follow @poly_the_kleinspitz!
Essi / Pinossa - -
Posted in instagram, random

4 kommenttia “Kun koira sai IG-tilin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *