DIY pöytä backgammon laudasta

Jo yli kuukausi sitten ostin kirpputorilta pienen jakkaran ja vanhan backgammon pelin 15 eurolla, kun kesken kirpparireissun keksin yhdistää ne ja tehdä niistä pienen pöydän terassille. Vaikka kaikki tarvikkeet olivat kotona, projekti vaan jostain syystä venyi ja venyi ja vasta nyt sain aikaiseksi maalata jakkaran jalat mattamustiksi spraymaalilla ja yhdistää ne pelilautaan. Tässä projektissa suunnitteluun menikin viisi viikkoa ja itse toteutukseen alle tunti…

DIY-poyta-ennen-ja-jalkeen

DIY poyta 3psd

DIY poyta 4

DIY poyta 2

Tämän DIY pöydän toteutus oli helppoakin helpompi, pelilaudalle en tehnyt mitään muuta kuin vain pyyhin pölyt. Jakkaran jalat maalasin, irrotin ne ja sen jälkeen liimasin jalat pelilautaan asennusliimalla. Ohueen pelilautaan jalkoja oli vähän riskialtista ruuvata kiinni. Jalkojen lisäksi liimasin (tai okei, avomies hoiti tämän homman) pöydän pohjaan suoristetut kulmaraudat, jottei pöytä pääsisi taittumaan kiinni.
Kaikki tarvikkeet meiltä löytyi jo valmiiksi, joten pöytä tuli kustantamaan sen 15 euroa. Tästä tuli aika kiva ja persoonallinen, eikö? Kuvissa näkyy myös tämä tuunattu rottinkituoli, joka myös sai uuden elämän pienellä laitoilla.

___

Translation:
DIY table from flea market finds

6 kommenttia “DIY pöytä backgammon laudasta

 1. Kiva idea!
  Tulikin mieleen, että meillä on joku tuliaiseksi saatu shakkipeli. Pelilauta on jotain metallia ja aika painava. Siitähän voisi tehdä pöydän tai jotain muuta…

 2. Tosi kivan näkönen ja 10 pistettä oivalluksesta. Just parhautta tollaset jutut ja ei varmaan ole ihan joka kodissa samanlaista pöytää.

 3. Kiitos! Oli ihan sattuma että oivalsn tehdä tämän vaikka onkin loppupeleissä aika simppeli juttu 🙂 Vähän vielä pohdin, pitäisikö laittaa pleksi kanneksi päälle, mutta katsotaan miten toimii käytösä näin ensin.

 4. Vitsi, eipäs ole koskaan tullut tuollainen idea mieleen. Ihanan helppo ja niin kaunis <3
  täytyykin lähteä kirppiskierrokselle 😉

  Kiva kun piipahdit blogissani, niin löysin tänne!
  Mukavaa viikoloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *