Mä käyn vaan nopeasti katsomassa…

6.5.17 15

Kyllä, me kaikki tiedämme sen nopean reissu Ikeaan. Menin viime viikolla käymään kyseissä liikkeessä ihan työasioilla: somistukseen piti saada tekokukkia. 
Olen suht harjaantunut Ikea-holisti, joka ei koskaan kierrä yläkerran inspiraatiohuoneita vaan suuntaa aina oikoreittiä pitkin alakertaan. Tälläkin kertaa tein niin, sillä ostoslistalla oli vain töihin ne tekokukat. Kukkia tarvittiin paljon, joten piti ottaa keltainen kassi. Ja kärry. Se oli virhe. Ennen koristeosastoa, joka on muuten viimeinen, mukaan kärryyn oli tarttunut jo verhot terassille, suurentava peili vessaan, pari uutta käsipyyhettä (koska mikään ei voita uusia pyyhkeitä!) ja kasvivalo. Näin kesää kohden mennessä se kasvivalo olikin priority-listan kärjessä… Viimeisenä mukaan tarttui vielä lampunvarjostin ennen kuin pääsin itse asiaan eli valitsemaan niitä tekokukkia. 
Kassajonossa tyrkyllä oli vielä ihania korkillisia lasipulloja (kuvassa) 1,99 eurolla. Näin itseni niin terassilla kaatamassa pullosta ihanan viilentävää, mintulla ja limellä maustettua kuplivaa juomaa. Piti siis ottaa yksi, mutta vai yksi koska eihän se maksanut kuin kaksi euroa! Lopulta kassalla tavaraa olikin taas 50 euron edestä. 
Oops, I did it again. Onneksi avomies ei ollut illalla kotona.
___
Translation:
Never try to take down Ikea. Ikea will always win.

2 kommenttia “Mä käyn vaan nopeasti katsomassa…

  1. Siis niin totta! Sieltä tarttuu mukaan aina kaikea ihanaa ja todella "tarpeellista". 😀 Minä tykkään tosin kiertää sen inspiraatio-osankin – joka kerta iskee valtaisa sisustusinto. Onneksi meillä on niin pieni koti ja suurinosa kalusteista sisältyy vuokraan eikä niitä tietenkään voi vaihtaa. Siihen se sisustusinto äkkiä lopahtaa.

  2. Mä juuri sen takia jätän sen yläkerran käymättä koska muuten menee koko kämppä uusiksi! Erityisesti fanitan esimerkiksi vaatekaappeja, joissa olisi niin ihanaa säilyttää sitä täydellistä vaatevarastoa joka olisi aina silitetty ja siististi henkarissa 😀 Toinen fanituksen kohde on astiat, tytöllä ei voi olla liikaa kirkkaita lasipurkkeja, eihän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *