KVVD: Keväinen ja raikas passionhedelmä-mojito vappuun

passionhedelma mojito 2
Vieläkö suunnittelet tarjoulua vappujuhliin? Munkki- ja tippaleipä övereitä tasapainoittamaan sopii ihanasti tämä raikas passionhedelmä-mojito. Mojito on helppo drinkki sekoittaa suoraan lasiin tai skaalata isommaksikin booliksi. Vappupiknikille tämä kulkee helposti mukana, kun sekoitat muut ainekset valmiiksi kotona ja paikan päällä lisäät vain vichyn. Vichyn sijasta voit jatkaa juoman myös kuivalla kuohuviinillä (silloin kannattaa vähentää rommin määrää)!
Passion mojito
4 cl rommia
1 passionhedelmä
3 tl ruokokidesokeria
puolikkaan limen mehu
tuoretta minttua
vichyä
jäitä
Mittaa lasiin rommi, sokeri, limemehu ja passionhedelmän liha siemenineen. Sekoita niin, että sokeri hieman liukenee nesteeseen. Hiero punttia tuoretta minttua käsiesi välissä muutama kerta, jotta aromit lähtevät liikkeelle ja lisää minttu oksineen juomaan. Jatka juoma vichyllä, lisää jäitä ja koristele mintulla.

___
Translation:
Passion fruit mojito is the perfect choice for spring parties!
Essi / Pinossa - -
Posted in KVVD, reseptit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *