Keväistä ilmettä makuuhuoneeseen sametilla

5.2.17 26
5.2.17 25
5.2.17 28
Edellisessä postauksessa kerroinkin mattojumpasta, jossa olohuoneen kuparin sävyinen Anno-matto siirtyi makuuhuoneeseen. Maton siirtymisen myötä sain myös loistavan tekosyyn päivittää makuuhuoneen tekstiilejä keväisempään suuntaan. Ja olihan niille jo aika tehdäkin jotain, samat koristetyynyt ovat olleet käytössä jo 3 vuotta.
Silloin, kun kerran viikossa jaksan pedata sängyn, heittelen sille oikein kunnon kasan tyynyjä luomaan ylellistä tunnelmaa. Tai siis en heittele, vaan asettelen millimetrien tarkkuudella. Jo tosiaan muutaman vuoden taaimmaisessa rivistössä on komeillut kaksi lampaantaljasta tehtyä, ruskeaa tyynyä ja ne päätinkin päivittää raikkaampiin. Tavoitteenani on häivyttää tummat sävyt kokonaan pois huoneesta ja tyynyjen jälkeen vaihtoon onkin menossa yöpöydät. Vanhoista tyynyistä löytyy kuvia täältä.
Suunnittelin nappaavani matosta kuparin sävyn ja suunnistavani Eurokankaaseen samettiostoksille. Sopiva sametti maksaisi varmaan 15€/metri.  Samalla piti saada viimein ne tummansiniset tyynynpäälliset sohvalle, joten varmuuden vuoksi pyörähdimme ensin Ikean kautta. Eipä tarvinnut kangaskauppaan enää suunnistaa, sillä sinisten tyynyjen lisäksi Ikeasta löytyi juuri sopivasti nämä keltaiset samettipäälliset! 9,90 € hintalapullakaan ei itse kannatta lähteä päällisiä ompelemaan. Miten ne siellä Ikeassa osaa lukea minun ajatuksia näin hyvin!
Uusien sävyjen myötä päädyin myös muuttamaan tyynyjen järjestystä hieman, sillä aiemmin ruskeiden tyynyjen välissä ollut harmaa tyyny ei enää sopinutkaan näihin uusiin. Päädyin petamaan nukkumatyynyt seinää vasten, niiden eteen uutukaiset väriläiskät ja niiden eteen kolmen valkoisen tyynyt kombo. Vaikka yksi tyyny lähti, näytää petaus silti runsaalta. Se vain raikastui ja keveni hieman.
Kyllä näin pienellä muutoksella olikin iso vaikutus koko huoneen ilmeeseen, ihan kuin olisi muka enemmänkin laittanut uusiksi 🙂

Translation:
Fresh look to bedroom just by changing to pillows!

4 kommenttia “Keväistä ilmettä makuuhuoneeseen sametilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *