THE BEST OF PINTEREST: DIY IDEAS

Koti alkaa olemaan viittä vaille valmis, mutta aina on tilaa loistaville DIY-ideoille! Olen Pinterestiin koonnut taulun parhaista, kokeilun arvoisista DIY-ideoista, joista yllä muutama.
Suurena viinin ystävänä ja entisenä käsityöläisenä, joka juurikin erikoistui nahkaan, ajatus nahkaisesta viinipullotelineestä houkuttaa. Nerokkaan simppeli idea ja sopii täydellisesti skandinaaviseen tyyliin! Lisäksi kotoa löytyy jo parkkinahkaa ja ruuveja eli teline on vain tekemistä vaille valmis. Luulen, että tuo ilmestyy meidän integroidun jääkaapin seinään joku viikonloppu.
Myös tuo vanhojen kirjojen kierrättäminen yöpöydäksi maalaamalla näyttää todella hienolta, voi olla että laitan kokeiluun senkin vielä tämän vuoden puolella.
Translation:
Our home and renovation is almost done, but there is always time for great DIY ideas! These great ideas from above are from my Pinterest board. 
As a great friend of  wine and former craftsman (specialize to leather crafts) that wine bottle holder is perfect match for me. Genius, simple idea and just perfect to Scandinavian style. We also have leather and nails at home already so I just have to cut leather straps and attache them to wall. I’m pretty sure I’m going to do it before holidays! 

Essi / Pinossa - -
Posted in diy, inspiraatio

4 kommenttia “THE BEST OF PINTEREST: DIY IDEAS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *