PONCHO INSPIRATION

Kuvat Iina Raivio, editointi minä

Muutama viikko sitten näin lentokentällä äärimmäisen tyylikkään matkustajan, jonka bongasin noin tuhannen aasialaisen matkustajan joukosta, jotka rynnivät kohti pian boarding-vaiheessa olevaa konetta kohti Osakaa. Tällä jet setterillä oli yllään poncho, saapikkaat sekä lierihattu. Niin yksinkertaisen tyylikästä ja siis aivan täydellinen asu pitkälle lennolle! Tästä inspiroituneena hankin itsekin heti ponchon (Marja Kurjelta luonnollisesti), joka toimii juuri nyt sopivasti takin korvikkeena aamuisin ja on muutenkin toimistossa aika kätevä. Ajatus hatustakin houkuttelee, mutta luulen sen hankinnan odottavan vielä hetken.

Tällä viikolla on taas työrintamalla mielenkiintoista, kun Koreasta saapuu kuvausryhmä tänne tekemään pientä mainosfilmin pätkää Marja Kurjesta. Todennäköisesti minäkin joudun kameran eteen haastateltavaksi, apua! 

Essi / Pinossa - -
Posted in asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *